Sayısal Sıfırdan matematik nasıl öğrenilir?

Enesgrlyn

Femtopat
Daha fazla  
Temelim neredeyse hiç iyi değil ilkokul öğretmenim fazla ilgilenmedi. Ailemde ders konusunda üstümde durmadı pek üniversiteye çalışmak istiyorum. Sıfırdan bir temel oluşturup bir şey bilmeden nasıl çalışırım? Test kitapları önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar sıfırsın? Toplama çıkarmadan sonra hiçbir şey yoksa Antrenmanlarla Matematik 1-2 kitaplarını alıyorsun direk temelini atmış oluyorsun. Ardından rehber matematik veya mert hocanın TYT matematik kampına başlıyorsun, izlediğin hocanın kitabını ve soru bankasını, yanında da IQ yayınları TYT matematik soru bankası alıyorsun. Gerisi zamanla gelir zaten. Şimdi sen Antrenmanlarla Matematik alarak başla.

Temelim neredeyse hiç iyi değil ilkokul öğretmenim fazla ilgilenmedi. Ailemde ders konusunda üstümde durmadı pek üniversiteye çalışmak istiyorum. Sıfırdan bir temel oluşturup bir şey bilmeden nasıl çalışırım? Test kitapları önerebilirsiniz.
Hocam benim düşüncelerime göre bunu ders olarak almadan önce bu konuyu sevmeli ve ilgi duymalısınız. Ders olarak görmeden önce kesinlikle belli bir süre size ilginç gözüken ve ilgi duyabileceğiniz matematik ve fizik konularına bakın, öğrenmeye çalışın. Ardından ise zaten kendi içinizde anlamak isteyeceğiniz için yavaş yavaş öğrenmeye başlayacaksınız. Ardından ise bunu ders olarak çalışmaya başlamanızı öneririm ve unutmayın bu sadece bir dersten ziyade genel kültür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı