Sıfırdan sayısal 200.000 yapılır mı?

TYT Türkçede 20. soruya geldikten sonra aşırı bıkıyorum ve ne çalışacağımı bile bilmiyorum. Masaya oturuyorum odaklanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum sadece 2 ay kaldı.
Aynı sorun bendede var düzenli çalışarak hallolur. 1 haftada dediğim gibi ufak bir göz atma ve motivasyonla bile 60 bandını görürsün rahat.

TYT Türkçe hariç 0 yapıyorsan denemiyorsundur bile her bölümde minimum 3-4 tane herkesin yapabileceği soru çok rahat bulunuyor. Bırak sıkı çalışmayı 1 haftada bile 50 nete rahat rahat çekersin.

Hocam normalde TYT 20 sosyal 7 matematik 2-3 net geliyor ben sadece öylesine yaptım TYT Türkçeyi 30 tüm TYT netini hesaplasın diye normalde hepsinden çözüyorum.

Kendine bir program yaptın mı?

Uyamıyorum ki nasıl yapacağımı da tam bilemiyorum ama deneyebilirim belki ama stresimi de azaltmam lazım. YDT'de de 2 aydır falan netlerim takılı kaldı ona cidden çok çalıştım ama olmuyor yapacak bir şey yok artık denemelerle artmasını umut edeceğim.

@Koishi Komeiji

tyt netlerin için
fende 5 6 soru çerez olur genelde . her sene gelen konulara bakabilirsin 10 net çivarına çıkarsın

sosyal de coğrafya hariç full tekrarlar var onları izleyebilirsin . çoğrafyada çografyanın kodların 1 haftalık garanti konuları izleyebilirsin. sonra 1 gün deneme 1 gün tekrar yaparsın

tyt türkçede dil bilgisi (yazım noktalama ) hariç bence çalışılmaz artık zaten 3 4 soru geliyor. paragraf içinde 1 gün paragraf 1 gün türkçe denemesi çözebilirsin. hem genel tyt içinde alıştırma olur

mat ilk 12 konu tamamsa.bıyıklının 12 soru denems var tamam değilse hemen başlamalısın bence . bittikten hemen sonra tyt foksiyona - polinoma bakıp direk ayt geçersin bu aada da problem

Son düzenleme:
@Koishi Komeiji

TYT netlerin için.
Fende 5 6 soru çerez olur genelde. Her sene gelen konulara bakabilirsin 10 net çivarına çıkarsın.

Sosyal de coğrafya hariç full tekrarlar var onları izleyebilirsin. Çoğrafyada çografyanın kodların 1 haftalık garanti konuları izleyebilirsin. Sonra 1 gün deneme 1 gün tekrar yaparsın.

TYT Türkçede dil bilgisi (yazım noktalama ) hariç bence çalışılmaz artık zaten 3 4 soru geliyor. Paragraf içinde 1 gün paragraf 1 gün Türkçe denemesi çözebilirsin. Hem genel TYT içinde alıştırma olur.

Mat ilk 12 konu tamamsa. Bıyıklının 12 soru denems var tamam değilse hemen başlamalısın bence. Bittikten hemen sonra TYT foksiyona - polinoma bakıp direk AYT geçersin bu AA'da da problem.

O ilk 12 konuyu tamamlamıştım problemlere geçmiştim fakat unuttum :/ hatırladığım zaman bile çoğu sorusunu çözemiyordum ama :(

O ilk 12 konuyu tamamlamıştım problemlere geçmiştim fakat unuttum :/ hatırladığım zaman bile çoğu sorusunu çözemiyordum ama :(
sen biraz bunalmışsın bence kendine birkaç gün ver

ama unutma onuna bi ölçüsü var ayarı kaçırmamak gerek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı