MhBugra53111
Centipat
Daha fazla
Tek tek sistem parçaları toplayacağım. 7 8 aylık bir süreç olur gibi tahmin ediyorum, kasadan başlamak istedim aklımda 2 tane kasa var.
Şunlar:
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
Biraz ucu açık bıraktım farkındayım ama AMD işlemcili ve 4070 ya da RX6700 veya 9600XT ekran kartı düşünüyorum. Tüm yorumlarınıza açığım (2.el PC topla ya da direk OEM paket önerisi gibi.) İyi sosyaller.
Şunlar:
Dark Maxima V30 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV30) | Teknobiyotik
Yepyeni Dark MAXIMA V30, 3x12CM ve 1x12CM ARGB Ring LED Fan, 380mm' ye Kadar Sıvı Soğutma Desteği, Full Mesh Ön Panel, Dikey Ekran Kartı Destekli Süper ATX Oyuncu Kasası ! Efsane Yenilendi; 3x12cm, 1x12cm ARGB Fan, USB Type C Bağlantı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı...
Dark Guardian 750W 80+ Bronze 4x12cm RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN750BR) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası ! Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni Tercihi Ezber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN ! Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni...
Biraz ucu açık bıraktım farkındayım ama AMD işlemcili ve 4070 ya da RX6700 veya 9600XT ekran kartı düşünüyorum. Tüm yorumlarınıza açığım (2.el PC topla ya da direk OEM paket önerisi gibi.) İyi sosyaller.