32 bit Windowslar'da çalışıyor ayrıca sanal makine de kullanılabilir.Turbo Pascal Windows 10 da çalışmıyor. DOS işletim sistemi için bir derleyici olduğundan. Sen çalıştırabiliyor musun?
32 bit Windowslar'da çalışıyor ayrıca sanal makine de kullanılabilir.Turbo Pascal Windows 10 da çalışmıyor. DOS işletim sistemi için bir derleyici olduğundan. Sen çalıştırabiliyor musun?
Düzgün çalışanı varken neden dolambaçlı çalışalım?32 bit Windowslar'da çalışıyor ayrıca sanal makine de kullanılabilir.
Komik olan nedir ben sana söyleyeyim.Pascal ile başlamalısın.
Turbo Pascal IDE'si iş görür:
@oynozan komik olan nedir?![]()
Borland Turbo Pascal 1.00
Borland Turbo Pascal is a Pascal programming language compiler with an Integrated Development Environment targeted at the hobbyist and entry-level market. There were versions for CP/M and DOS. For a time, it was sold along side their professional "Borland Pascal" product line. Borland also...winworldpc.com
Hocam Python'dan başla oradan yürürsün.
Python öğreniyorum birader ben de sıfırdan başladım sen de oradan başla yürütürsün dedim ne var bunda? Sıfır da değilim zaten yarısına kadar öğrendim. Öbür türlü olsa neyse.Eki Görüntüle 1365386
Henüz yazılım öğrenmemiş biri neden bu konuda tavsiye verir ki? Sizler kendinizden emin bir şekilde dil tavsiye etmeye devam ettiğiniz sürece -kusura bakmayın ama- bu cevapları hak ediyorsunuz.
Dil odaklı ilerlenmemeli hocam. Yeni başlayanların en büyük hatası yazılımı dil olarak görmeleri. Dil sadece senin hayalini ürüne döken bir araç. Sen kafandaki hayali nasıl temellere oturtacağını bilmeden bunu ürüne dökebilir misin?@oynozan sizce hangi dille veya olay ile başlamalı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.