Programcı -> programmer, yazılımcı -> "softwarer", 404 not found. Öyle bir şey yok. Heves edip gönül eğlendirenler.Farkı nedir?
"Yazılımcı" arkadaşlar sizinle gönül eğlendirmiş. Asıl öğrenilecek yer üniversite. Üniversite kalitesinde ders bulabiliyorsanız (ki İngilizce bile ücretsiz zor bulursunuz) buyurun.Üniversiteye deneyimsiz gitmenin kötü olduğunu duydum. Üniversitede geç kalmış olmaz mıyım? Hocalarla ilişki, dolayısıyla ders geçme sorun olmaz mı?
Ben söyleyeyim, yok. Calculus, diff, linear almayan insanlara 'Algoritma öğren' yazıyorlar!?Acaba algoritma dersinin ne olduğundan haberleri var mı diye hep merak etmişimdir.
Windows yeterli.İşletim Sistemi'ni Linux'a çevirmeme gerek var mı? Windows ile yapabilir miyim bu işleri.
Sen hack mi istiyorsun oyun mu yazmak istiyorsun sitemi yapmak istiyorsun ona göre karar ver.
İşletim Sistemi'ni Linux'a çevirmeme gerek var mı? Windows ile yapabilir miyim bu işleri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.