Sıfırdandan web tasarıma nasıl başlanır?

Furkan Borak

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Karamürsel
Arkadaşlar selam. Yazılım hakkında bilgim 0. 0'dan web sitesi tasarlamaya başlamak istiyorum ve kendimi geliştirmek istiyorum. Boş zamanım çok fazla. Yardımcı olabilir misiniz? Her türlü şeye açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Yazılım hakkında bilgim 0. 0'dan web sitesi tasarlamaya başlamak istiyorum ve kendimi geliştirmek istiyorum. Boş zamanım çok fazla. Yardımcı olabilir misiniz? Her türlü şeye açığım.

İnternet üzerinde bir sürü ders niteliğinde videolar var. Bu da yetmezse kurslara bakabilirsin.
HTML CSS ile başla sonra JavaScript jquery gibi dil ve kütüphanelere bakarsın.

Tavsiyem, öğrendiğin ne varsa onu kendin yapmaya çalış. Uygulamaya geçirmediğin sürece bir şey öğrenemezsin

Sağolun. Evde bir sürü boş vaktim var, bende boş boş duracağıma değerlendireyim dedim hep aklımda da vardı. HTML ile başlıyorum, sonra CSS ile başlıyorum tamamdır. Ama arkadaşlar hiç bir şey bilmiyorum nereden yazılıyor nasıl yazılıyor hiç bilmiyorum.

Sağ olun. Evde bir sürü boş vaktim var, bende boş boş duracağıma değerlendireyim dedim hep aklımda da vardı. HTML ile başlıyorum, sonra CSS ile başlıyorum tamamdır. Ama arkadaşlar hiçbir şey bilmiyorum nereden yazılıyor nasıl yazılıyor hiç bilmiyorum.

Visual Studio Code indir orada kod yazacaksın. Bir tane HTML dosyası bir tane de CSS dosyası aç ilk adım olarak bunları birbirlerine nasıl bağlayacağını öğren.
Örneğin sen HTML'de bir araba yapıyorsun, CSS'de ise o arabanın tasarımını yapıyorsun.
html ve css'i her yerde beraber kullanacaksın.

Chatgpt kullanmanı öneririm bol bol takıldığın yer olursa sor gördüğümde cevaplarım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı