Sıfırlama ile virüs temizlemir mi?

kerimoski

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarıma virüs bulaştı. Steam hesabından çekim yapıldı. Gmail hesabımda uyarılar geldi, Instagramımda takipçi sayısı arttı. Bilgisayarı sıfırladım, başka neler yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarıma virüs bulaştı. Steam hesabından çekim yapıldı. Gmail hesabımda uyarılar geldi, Instagramımda takipçi sayısı arttı. Bilgisayarı sıfırladım, başka neler yapabilirim?
Hesaplarının şifresini değiştir, varsa 2FA yı aç, kredi kartını bloke et. Bu kadar.

Hesaplar çalınmış gibi görünüyor. Şifrelerini değiştir. Sıfırlamak çözüm olmayabilir.

Temiz kurulum her zaman iyidir. Bir de şifrelerinizi çok zor olacak şekilde oluşturunuz. 2FA ile de kod ile onaylansın. Kart bilgilerinizi de kullanıma kapatın.

Merhaba, bilgisayarıma virüs bulaştı. Steam hesabından çekim yapıldı. Gmail hesabımda uyarılar geldi, ınstagramımda takipçi sayısı arttı. Bilgisayarı sıfırladım, başka neler yapabilirim?

Mesele sadece sıfırlamak değil. Hesaplarının şifrelerini de değiştirip hem SMS doğrulama hem de Google autenticator doğrulaması yapabilirsin.

Hesaplarının şifresini değiştir, varsa 2FA yı aç, kredi kartını bloke et. Bu kadar.
Hepsini yaptım :(

Yaptım USB ile sıfırladım ama emin olmak istiyorum başka ekstra neler yapabilirim.
Gmail hesabında kayıtlı olan tüm sitelerdeki şifrelerini değiştirmen gerekli. Bilgisayarına USB ile format atmalisin veya virus programıyla taratmalisin.

Pc'yi yan yatır. :)
Geçmiş olsun hocam gerekli şeyleri yapmışsın zaten yukarıda arkadaşlar da belirtmiş..
Güzel bir virüs programı kurup crack'li oyunlardan ve programlardan uzak durun yeter.
Önerin var mı virüs programı için. Teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı