Sıfırlama sonrasında No Signal hatası

mylwian

Hectopat
Katılım
15 Eylül 2020
Mesajlar
56
Merhaba, bilgisayarımı 2 hafta kadar önce İncehesap'tan hazır sistem olarak almıştım ve sorunsuz çalışmıştı (Windows 10 Pro) dün akşam bilgisayarımı yeniden açarken bilgisayarınız onarılamadı hatası aldım ve ben de bu bilgisayarı kullanmaya devam edeceğim için yalnızca dosyaları kaldır seçeneği ile sıfırlamayı başlattım. İşlem %100 oldu ve bilgisayar kendi kendine açılıp kapanmaya başladı ben de kasayla beraber tamamen PC'yi kapatıp tekrar açtım ancak şu an da monitör bana "No Signal" bildirimini veriyor ve açılmıyor. Ne yapabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Kasadaki bileşenleri söküp taktın mı hiç?
 
Anakarttaki uyarı ışıklarına bak hangisi yanıyor?
Az önce bilgisayarı yeniden açtım ve monitör açılarak karşıma şöyle bir ekran çıktı. Nereye basmam gerektiğini biliyor musun acaba? Anakartta ise herhangi bir şey yok
 

Dosya Ekleri

  • 20211105_101139.jpg
    229 KB · Görüntüleme: 129
Az önce bilgisayarı yeniden açtım ve monitör açılarak karşıma şöyle bir ekran çıktı. Nereye basmam gerektiğini biliyor musun acaba? Anakartta ise herhangi bir şey yok.

F10'a basarak buradan çıkabilirsin. Hiçbir ayarı değiştirme burada.
 
F10'a basarak buradan çıkabilirsin. Hiçbir ayarı değiştirme burada.
Dediğin gibi yaptım ancak ilk baştaki olaya döndü tekrar. Sürekli kendini kapatıp açıyor (kasa çalışıyor) Fotoğrafla göstereyim hatta. Uzun süre beklemem falan mı lazım yoksa bu işe bilgisayarcı falan mı el atmalı yapabileceğim birşey yoksa
 

Dosya Ekleri

  • 20211105_102201.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 20211105_102204.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 36

Bilgisayarın tüm fişlerini çekin 2 dakika bekleyin daha sonra güç düğmesine 10 saniye basılı tutun bu işlemi iki kez yapın.
 
Bilgisayarın tüm fişlerini çekin 2 dakika bekleyin daha sonra güç düğmesine 10 saniye basılı tutun bu işlemi iki kez yapın.
Maalesef aynı sıkıntı... tuf gaming yazısı çıktığı an kapanıyor tekrar açılıyor döngü oldu artık. Bilgisayarcı çağıracağım belli ki teşekkürler yardım için
 
Maalesef aynı sıkıntı... TUF Gaming yazısı çıktığı an kapanıyor tekrar açılıyor döngü oldu artık. Bilgisayarcı çağıracağım belli ki teşekkürler yardım için.

1 saat önce aynı durum bana oldu kasayı açıp 30 dakika bekledim biraz temizledim statik elektiriğini boşalttım ve açarken güç düğmesi yerine tornavida ile açtım düzeldi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…