Sıfırlama sonrasında No Signal hatası

mylwian

Hectopat
Merhaba, bilgisayarımı 2 hafta kadar önce İncehesap'tan hazır sistem olarak almıştım ve sorunsuz çalışmıştı (Windows 10 Pro) dün akşam bilgisayarımı yeniden açarken bilgisayarınız onarılamadı hatası aldım ve ben de bu bilgisayarı kullanmaya devam edeceğim için yalnızca dosyaları kaldır seçeneği ile sıfırlamayı başlattım. İşlem %100 oldu ve bilgisayar kendi kendine açılıp kapanmaya başladı ben de kasayla beraber tamamen PC'yi kapatıp tekrar açtım ancak şu an da monitör bana "No Signal" bildirimini veriyor ve açılmıyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarımı 2 hafta kadar önce İncehesap'tan hazır sistem olarak almıştım ve sorunsuz çalışmıştı (Windows 10 Pro) dün akşam bilgisayarımı yeniden açarken bilgisayarınız onarılamadı hatası aldım ve ben de bu bilgisayarı kullanmaya devam edeceğim için yalnızca dosyaları kaldır seçeneği ile sıfırlamayı başlattım. İşlem %100 oldu ve bilgisayar kendi kendine açılıp kapanmaya başladı ben de kasayla beraber tamamen PC'yi kapatıp tekrar açtım ancak şu an da monitör bana "no Signal" bildirimini veriyor ve açılmıyor. Ne yapabilirim?

Kasadaki bileşenleri söküp taktın mı hiç?

Anakarttaki uyarı ışıklarına bak hangisi yanıyor?
Az önce bilgisayarı yeniden açtım ve monitör açılarak karşıma şöyle bir ekran çıktı. Nereye basmam gerektiğini biliyor musun acaba? Anakartta ise herhangi bir şey yok

Dosya Ekleri

• 20211105_101139.jpg
    20211105_101139.jpg
    229 KB · Görüntüleme: 129
F10'a basarak buradan çıkabilirsin. Hiçbir ayarı değiştirme burada.
Dediğin gibi yaptım ancak ilk baştaki olaya döndü tekrar. Sürekli kendini kapatıp açıyor (kasa çalışıyor) Fotoğrafla göstereyim hatta. Uzun süre beklemem falan mı lazım yoksa bu işe bilgisayarcı falan mı el atmalı yapabileceğim birşey yoksa

Dosya Ekleri

• 20211105_102201.jpg
    20211105_102201.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 20211105_102204.jpg
    20211105_102204.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 36
Dediğin gibi yaptım ancak ilk baştaki olaya döndü tekrar. Sürekli kendini kapatıp açıyor (kasa çalışıyor) fotoğrafla göstereyim hatta. Uzun süre beklemem falan mı lazım yoksa bu işe bilgisayarcı falan mı el atmalı yapabileceğim bir şey yoksa.

Bilgisayarın tüm fişlerini çekin 2 dakika bekleyin daha sonra güç düğmesine 10 saniye basılı tutun bu işlemi iki kez yapın.

Maalesef aynı sıkıntı... TUF Gaming yazısı çıktığı an kapanıyor tekrar açılıyor döngü oldu artık. Bilgisayarcı çağıracağım belli ki teşekkürler yardım için.

1 saat önce aynı durum bana oldu kasayı açıp 30 dakika bekledim biraz temizledim statik elektiriğini boşalttım ve açarken güç düğmesi yerine tornavida ile açtım düzeldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı