The_Moon
Decapat
Daha fazla
Yakın bir zamanda bilgisayarımı sıfırlamak zorununda kaldım ve ben yedeklemelerimi almayı unuttum. Bilgisayarım SSD ve yedeklemelerimi bulunduran bir tane HDD diktim var. Yedeklemelerimi hem C, hem de D disklerinde bulunuyordu. HDD içinde yedeklemelerin vardı ama silinmiş. Şu an sadece HDD içindeki silinen veriye ulaşabiliyorum ve yedeklemelerin de bir klasörü bulamıyorum. (örnek olarak aile albümü) bir şekilde bu yedekleme klasörünü kurtarmalıyım birçok yol denedim olmadı.
Yukarıdaki yazıyı pek açıklayamamış olabilirim, yeni yazdığım yazıyı okuyun(alt taraftaki yazı)
İstediğiniz kadar yedekleme alın bu sizin de başınıza gelebilir.
Maalesef bilgisayarımı sıfırladım ve yedeklemelerimi almayı unuttum. Yedeklemelerim kullandığım hard diskte ve bilgisayarımın SSD'sinde bulunuyordu. Dediğim gibi bilgisayarımı sıfırladım ve yedeklemelerim yok oldu. Ease us data recovery programını kullanıp harddisktimi taradım ve yeeklemelerimin çoğunu buldu (1 klasör hariç, onu da ben hal ederim) ama programı satın alamadım. Verilerimi ücretsiz nasıl kurtarabilirim?
(Bu konuyu çözümleyip bir rehber haline getiriceğim)
Yukarıdaki yazıyı pek açıklayamamış olabilirim, yeni yazdığım yazıyı okuyun(alt taraftaki yazı)
İstediğiniz kadar yedekleme alın bu sizin de başınıza gelebilir.
Maalesef bilgisayarımı sıfırladım ve yedeklemelerimi almayı unuttum. Yedeklemelerim kullandığım hard diskte ve bilgisayarımın SSD'sinde bulunuyordu. Dediğim gibi bilgisayarımı sıfırladım ve yedeklemelerim yok oldu. Ease us data recovery programını kullanıp harddisktimi taradım ve yeeklemelerimin çoğunu buldu (1 klasör hariç, onu da ben hal ederim) ama programı satın alamadım. Verilerimi ücretsiz nasıl kurtarabilirim?
(Bu konuyu çözümleyip bir rehber haline getiriceğim)
Son düzenleme: