Şifre Bankası

Evet, Access. Access'e şifre koydum ama kırılması pek zor olmamalı. Veritabanı daha güvenli olanla değişecek. Sunucu tabanlı olacak ama sunucunun güvenliğini sağlamak ve ona göre konfigüre etmem gerek. Gelecekte mobil uygulama da yazıp sunucudan kendi hesabınızla şifrelerinize erişme gibi bir düşüncem var.

Beklemedeyiz :).

Fikir güzel ama tutmaz. Google kendi içinde tutuyor zaten şifreleri. İstediğiniz cihazdan girip bu şifrelere bakabiliyorsunuz. Ben ekstra olarak excel dosyasına topladım. Format atmadığım sürece bakma ihtiyacı duymuyorum. :D

Google:
1615644107961.png

Fikir güzel ama tutmaz. Google kendi içinde tutuyor zaten şifreleri. İstediğiniz cihazdan girip bu şifrelere bakabiliyorsunuz. Ben ekstra olarak excel dosyasını topladım tüm şifrelerimi. Format atmadığım sürece bakma ihtiyacı duymuyorum. :D
Aslına bakarsanız ticari kaygım yok. Sadece üretmeyi ve geliştirmeyi seviyorum. Not defterine bile kaydedilebilir ama yapmak istediğim güzel bir arayüz içerisinde derli toplu durmasını sağlamak. :D
Random tabii ki öyle şifreleme mi olur :D.
Bence işe yarayabilir hocam. :D

Aslına bakarsanız ticari kaygım yok. Sadece üretmeyi ve geliştirmeyi seviyorum. Not defterine bile kaydedilebilir ama yapmak istediğim güzel bir arayüz içerisinde derli toplu durmasını sağlamak. :D

Bence işe yarayabilir hocam. :D

Öyle bir şifreyi kırması 5 saniye sürmez :D.

Fikir güzel ama tutmaz. Google kendi içinde tutuyor zaten şifreleri. İstediğiniz cihazdan girip bu şifrelere bakabiliyorsunuz. Ben ekstra olarak Excel dosyasına topladım. Format atmadığım sürece bakma ihtiyacı duymuyorum. :D

Google:
Eki Görüntüle 920339

Crackwatch korsana hayır 😡😡😂😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı