Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.153 Makaleler 2 Çözümler 12 13 Mart 2021 #21 snrkaan dedi: Hocam Norton'un ücretsiz şifre yöneticisini kullanıyorum. Fikir almak için isterseniz ona bir bakabilirsiniz. Arayüzü beğendim tatlı olmuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Arayüz hakkında çalışmalarım devam ediyor. Şu anki arayüz basit bir arayüz.
snrkaan dedi: Hocam Norton'un ücretsiz şifre yöneticisini kullanıyorum. Fikir almak için isterseniz ona bir bakabilirsiniz. Arayüzü beğendim tatlı olmuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Arayüz hakkında çalışmalarım devam ediyor. Şu anki arayüz basit bir arayüz.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.942 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #22 def2easy06 dedi: Crackwatch korsana hayır Genişletmek için tıkla... Hiç korsan kullanmam, sadece merak.
def2easy06 dedi: Crackwatch korsana hayır Genişletmek için tıkla... Hiç korsan kullanmam, sadece merak.