Bilemeyiz. Belki kendini bir yere kopyalamıştır bile. Taramadan kaçmış olabilir. Sizin yapabileceğiniz en iyi şey yukarıdaki arkadaşların dediği gibi önemli şeyleri yedekleyip temiz bir format atmak. Bizim size verebileceğimiz başka bir tavsiye yok.
Fotoğrafları One Drive gibi yerlere yedekleyip formatlayın. İki diskide formatlayın bence.Arkadaşlar bugün sabah ben uyurken canım kardeşim bilgisayarımı açıp virüslü oyun indirmiş Gmail'e bir girdim Instagram'dan giren siz misiniz falan e-posta gelmiş kod gelmiş. Bir girdim hesaba 1000 kişi takip etmişler hesaptan. Neyse kardeşimi bir daha böyle şeyler yapmaması konusunda ufak uyardım sonra da gidip virüsü silmeye çalışıyorum. Şu ana kadar Kaspersky Malwarebytes ve ESET denedim şu anda da BitDefender deniyorum ama hiçbiri bulamıyor acaba virüs işini hallettikten sonra kendini silmiş midir? Yoksa mecbur sıfırlayacağım bilgisayarı ayrıca C ve D disklerinin ikisini de silmem gerekli mi, bir dünya fotoğraf var çünkü nereye atacağım sıfırlacaksam.
Sonunda! Dalga geçer gibi en çok önerdiğiniz antivirüsler bulamadı ama bu buldu.Eki Görüntüle 1907186
Eki Görüntüle 1907189virüs budur değil mi?
Sonunda! Dalga geçer gibi en çok önerdiğiniz antivirüsler bulamadı ama bu buldu.Eki Görüntüle 1907186
Eki Görüntüle 1907189virüs budur değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.