Şifre olmadan router nasıl kurulur?

blackmans

Hectopat
Daha fazla  
Bende böyle bir router var fakat fotoğrafta gözüken etiket kısmı yok SSID ve key ini bulamıyorum routerın kurulum yapmam için de gerekiyor galiba, bu bilgiler nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz?

1727643358508.png

Varsayılan kullanıcı adı: admin / şifre: admin olarak gözüküyor.

Ek olarak routerı kapatırsan WiFi listesinden eksilen WiFi'yi izlersen hangisi olduğunu tahmin edebilirsin. Şifre için bilgisayara kablolu bağlantı yaparsan router arayüzüne erişebilirsin.

Öyle ben de gördüm ama tek kablo girişi var routerda hem modeme hem kasaya takamıyorum o yüzden telefondan Wi-Fi'ya bağlanıp oradan arayüze girmeye çalıştım onun içinde routerın ana şifresi lazım.

Öyle ben de gördüm ama tek kablo girişi var routerda hem modeme hem kasaya takamıyorum o yüzden telefondan Wi-Fi'ya bağlanıp oradan arayüze girmeye çalıştım onun içinde routerın ana şifresi lazım.
Tek girişi bilgisayara bağlayıp cihazı aç sonra arayüze giriş yap.

Eki Görüntüle 2319644

Videoda buraya giriyor, attığın görselde de tplinkwifi.net yazıyor. İkisini de dene.

Hocam şimdi oldu ben bunu ana modeme nasıl bağlayabilirim arayüzden bilginiz var mı?

Kurulumunu yaptım kurulumu yapmak için önce cihazdan WISP moduna almamız gerekiyor ve 192.168.0.254 adresini tarayıcının arama çubuğuna yazıp hızlı kurulum diyoruz DHCP'yi seçip sonraki diyoruz ardından gelen ekranda Survey yazısına tıklayıp kendi modemimize connect deyip işi bitiriyoruz. Fakat router o kadar iyi hız vermiyor bilginize bizim 50 Mbps'lik hızı 23'e kadar düşürdü alacaksanız farklı routerlara bakmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı