Rehber Şifre olmayan kullanıcı hesabı kurmak

Tseenka

Kilopat
Makaleler
1
Yer
C:\Config.Msi
Daha fazla  
NOT: Her rehberimde olduğu gibi bu rehberdede eğer siz yaparken bir sorun oluşursa sorumluluk kabul etmemekteyim çünkü burada yaptıklarımı kendim deneyip yazmaktayım, yardım edebildiğim kadar ederim.

Başlata "Bilgisayar Yönetimi" yazıp programı açıyoruz, açılan pencerede karşımıza çeşitli sistem araçları gelecektir.
Ekran dsaAlıntısı.JPG

Buradan işaretli yere çift tıklayıp kullanıcılar sekmesine giriyoruz ardından sağ taraftaki boşluğa sağ tıklıyoruz ve "Yeni Kullanıcı"'ya basıyoruz.
Ekran dsaAlıntısı.JPG

Karşınıza gelen sekmeye istediğiniz Kullanıcı Adı'nı yazıyorsunuz ve Oluştur'a tıklıyorsunuz, bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
not: Her rehberimde olduğu gibi bu rehberdede eğer siz yaparken bir sorun oluşursa sorumluluk kabul etmemekteyim çünkü burada yaptıklarımı kendim deneyip yazmaktayım, yardım edebildiğim kadar ederim.

Başlata "bilgisayar yönetimi" yazıp programı açıyoruz, açılan pencerede karşımıza çeşitli sistem araçları gelecektir.
Eki Görüntüle 875823
Buradan işaretli yere çift tıklayıp kullanıcılar sekmesine giriyoruz ardından sağ taraftaki boşluğa sağ tıklıyoruz ve "yeni kullanıcı"'ya basıyoruz.
Eki Görüntüle 875827
Karşınıza gelen sekmeye istediğiniz kullanıcı adı'nı yazıyorsunuz ve oluştur'a tıklıyorsunuz, bu kadar.

Hocam şunu da ekleseniz iyi olurdu. Windows kurulum sırasın da cihazın internetini kesip hesap girme ekranına gelince sol alttan çevrimdışı hesaba tıklayıp kullanıcı adı girip (şifre isteğe bağlı) devam edilebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı