Şifre yöneticileri kullanılır mı?

İsimsizMan09

Hectopat
Arkadaşlar merhaba bu zamana kadar hiç şifre yöneticisi kullanmadım sadece tarayıcımda kaydedeyim mi diye sorduğu zaman kaydettirdim şifremi. Onun dışında tarayıcımda olmayan şifreleri de Discord'da oluşturduğum bir kanala atıyorum. Her şifrem çok uzun ve zor olur. Şifre yöneticileri ne işe yarar? Otomatik olarak güvenle depolar ve gerektiği zaman otomatik doldurma mı yaparlar? Ayrıca bu gerekli midir bilgi verir iseniz sevinirim.

Eğer bir çok platform için kullanıyorsanız ve sık sık unutuyorsanız kullanılabilir diye düşünüyorum. Astel'i önerebilirim.

Evet tarayıcıların şifre yöneticisi tam olarak bunu yapar ve Discord'a atman da oldukça güvensiz olur güvenli olduğundan emin olabileceğin bir şifre yöneticisi seç bence hem daha pratik hem de karışık şifreler oluşturuyor.

Hızlı giriş için güzel oluyor bitwarden kullanıyorum
Bitwarden baktım bende şu an ücretsiz versiyonu da kullanışlı geldi deneyeceğim bir.

Evet tarayıcıların şifre yöneticisi tam olarak bunu yapar ve Discord'a atman da oldukça güvensiz olur güvenli olduğundan emin olabileceğin bir şifre yöneticisi seç bence hem daha pratik hem de karışık şifreler oluşturuyor.
Bende biliyorum Discord'a attıklarımın güvende olmadığını da bayağı üşeniyordum ne yapacağım hakkında bunu çözmem lazım artık diye hissediyorum. Bakacağım Bitwarden güzel diyorlar.

Eğer bir çok platform için kullanıyorsanız ve sık sık unutuyorsanız kullanılabilir diye düşünüyorum. Astel'i önerebilirim.
Teşekkürler.

Bitwarden baktım bende şu an ücretsiz versiyonu da kullanışlı geldi deneyeceğim bir.

Bende biliyorum Discord'a attıklarımın güvende olmadığını da bayağı üşeniyordum ne yapacağım hakkında bunu çözmem lazım artık diye hissediyorum. Bakacağım Bitwarden güzel diyorlar.

Teşekkürler.
Yani kaydet tuşuna basmaya üşenip tek tek Discord'a mı atıyorsun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı