Şifrelenmiş metin nasıl decrypt edilir?

Ekte göründüğü gibi elimde bir. JSON dosyası var ve içindeki metni görmek istiyorum nasıl decrypt edebilirim?

Dosya Ekleri

• image_2023-01-25_122244814.png
    image_2023-01-25_122244814.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 114
Ekte göründüğü gibi elimde bir. JSON dosyası var ve içindeki metni görmek istiyorum nasıl decrypt edebilirim?

Bu virüsü düzeltmenin yolu özel yazılım satan siteler var 100dolardan fazla değer biçiyorlar eğer verecek durumunuz varsa uğraşmayın.
Durumunuz yoksa eğer dosyalarınızı kurtarmanız imkansız gibi bir şey bende yaşadım bu virüsün farklı uzantılı halini kurtarmak için yükle para istiyorlar... Geçmiş olsun bu arada.

Bu virüsü düzeltmenin yolu özel yazılım satan siteler var 100dolardan fazla değer biçiyorlar eğer verecek durumunuz varsa uğraşmayın.
Durumunuz yoksa eğer dosyalarınızı kurtarmanız imkansız gibi bir şey bende yaşadım bu virüsün farklı uzantılı halini kurtarmak için yükle para istiyorlar... Geçmiş olsun bu arada.

Dediğini anlamadım ne virüsü.

Dediğini anlamadım ne virüsü.
Şuan bu mesajıma cevap olarak o metni atabilir misin?

Ne alaka?

Ozel anahtar olmadan decrypt mumkun degil. Gordugum kadariyla SonOyuncu'ya mudahale etmeye calisiyorsunuz. Yasal bir durum soz konusu olmadigi icin size yardim edemiyoruz.

Özel anahtarı biliyorum bilgisayarımın ismi, bir de bu SonOyuncu'nun özel dosyası değil benim şifremin buluduğu dosya şifremi hatırlamadığım için çözmek istiyorum.

Şu an bu mesajıma cevap olarak o metni atabilir misin?

Ne alaka?

Yazı olarak atamıyorum, özel karakterler olduğu için buraya yazınca harfler değişiyor.

Özel anahtarı biliyorum bilgisayarımın ismi, bir de bu SonOyuncu'nun özel dosyası değil benim şifremin buluduğu dosya şifremi hatırlamadığım için çözmek istiyorum.

Yazı olarak atamıyorum, özel karakterler olduğu için buraya yazınca harfler değişiyor.
Buradan baktığımda çok saçma, karmakarışık bir şey olarak gözüküyor. SonOyuncu'nun kendi şifreleme yöntemi olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı