Şifreli WinRAR Dosyalarının Şifresini Bulma Yöntemi

Gösterdiğiniz formülü denedim ama olmadı. Çok önemli bir WinRAR içeriği var elimde ve bunu açmam lazım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, algoritmayı RAR dosyasının oluş tarihine göre yapacaksın. Eğer tarih güncellenmiş/değiştirilmişse ya da daha sonradan içine dosya eklenmişse, bu yöntem geçersizdir. Sadece ilk oluşturulduğu günden beri tarihi değişmeyen, içine dosya eklenmeyen RAR dosyası için geçerlidir.

Merhaba hocam yöntem hala çalışıyormu, emin olamadım, çünkü ben beceremedim.
Hocam onlar örnek. 03/01/2009 için formül şu: (tabii, eğer düzeltilmemişse)
WIN-13-4-09-RAR ya da şu olabilir; WIN-13-3-09-RAR

Bu formüllerde şöyle bir sorun var, "Oluşturulduğu ay+1*2" formülünde, eğer normal matematik kurallarına uyup, önce çarpma işlemini yaparsak farklı, formüle uyup önce toplama sonra çarpma yaparsak farklı çıkıyor. Zaten size iki formül vermemin sebebi bu. İkisinide deneyin.

Hocam benim winrarın oluşturulma tarihi 27 ocak 2018

ben bu winrarı bir usn ye koydum ve bilgisayara format attım, daha sonra bunu tekrar bilgisayara ekledim
winrar sürümünü 5.20 olarak değiştirdim

verdiginiz formül ile

WIN-133-4-18-RAR
WIN-133-3-18-RAR

bunları buldum ve denedim ancak şifreleri kabul etmedi. acaba bu açık kapandı mı?

winrara mail attım, yapabilecekleri birşey olmadığını, brute force denemem gerektiğini söylediler

brute force deneyeceğim fakat ilk 6 rakamı hatırlasamda geri kalan 15 harf rakam ve sembolü hatırlamıyorum ve bu muhtemelen çok uzun zaman sürüp hiç bulunamayadabilir

şifrem şu şekilde idi 384723ĞşÇş@^^aBs2ğşç@@!sdf ama aklımda değil, ve içerisinde malesef türkçe karakterlerde vardı, worldlist ile bulunamasın diye. şifreyide bi kağıda yazmıştım, o kağıdı kaybettim, ve bunu çözmek benim için çok önemli, çözmeme yardım edene, 1000 dolar vereceğim.

Son düzenleme:
Hocam, arşiv dosyası açılıyor mu? Yani, dosyaları çıkartırken mi, yoksa açarken mi şifre istiyor? Eğer dosyayı açıp, dosyaları görebiliyorsanız, ekran görüntüsü atar mısınız? Bu arda eğer özel bir şey değilse dosyayı mailimden bana atın. Mailim;
ataturk-1881_1938_turklerin_atasi@hotmail.com

Bir de biraz daha eski Winrar versiyonları ile deneyebilir misiniz? Bu arada şu formülleri de deneyin;
WIN-81-3-18-RAR
WIN-81-4-18-RAR

Son düzenleme:
Hocam, arşiv dosyası açılıyor mu? Yani, dosyaları çıkartırken mi, yoksa açarken mi şifre istiyor? Eğer dosyayı açıp, dosyaları görebiliyorsanız, ekran görüntüsü atar mısınız? Bu arda eğer özel bir şey değilse dosyayı mailimden bana atın. Mailim;
ataturk-1881_1938_turklerin_atasi@hotmail.com

Bir de biraz daha eski Winrar versiyonları ile deneyebilir misiniz? Bu arada şu formülleri de deneyin;
WIN-81-3-18-RAR
WIN-81-4-18-RAR
1000 dolar vereceğine göre baya önemli bir şey demek ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı