Merhaba hocam yöntem hala çalışıyormu, emin olamadım, çünkü ben beceremedim.
Hocam onlar örnek. 03/01/2009 için formül şu: (tabii, eğer düzeltilmemişse)
WIN-13-4-09-RAR ya da şu olabilir; WIN-13-3-09-RAR
Bu formüllerde şöyle bir sorun var, "Oluşturulduğu ay+1*2" formülünde, eğer normal matematik kurallarına uyup, önce çarpma işlemini yaparsak farklı, formüle uyup önce toplama sonra çarpma yaparsak farklı çıkıyor. Zaten size iki formül vermemin sebebi bu. İkisinide deneyin.
Hocam benim winrarın oluşturulma tarihi 27 ocak 2018
ben bu winrarı bir usn ye koydum ve bilgisayara format attım, daha sonra bunu tekrar bilgisayara ekledim
winrar sürümünü 5.20 olarak değiştirdim
verdiginiz formül ile
WIN-133-4-18-RAR
WIN-133-3-18-RAR
bunları buldum ve denedim ancak şifreleri kabul etmedi. acaba bu açık kapandı mı?
winrara mail attım, yapabilecekleri birşey olmadığını, brute force denemem gerektiğini söylediler
brute force deneyeceğim fakat ilk 6 rakamı hatırlasamda geri kalan 15 harf rakam ve sembolü hatırlamıyorum ve bu muhtemelen çok uzun zaman sürüp hiç bulunamayadabilir
şifrem şu şekilde idi 384723ĞşÇş@^^aBs2ğşç@@!sdf ama aklımda değil, ve içerisinde malesef türkçe karakterlerde vardı, worldlist ile bulunamasın diye. şifreyide bi kağıda yazmıştım, o kağıdı kaybettim, ve bunu çözmek benim için çok önemli, çözmeme yardım edene, 1000 dolar vereceğim.