Şifresi unutulan Gmail hesabı nasıl geri alınır?

30_Emir

Picopat
Katılım
16 Ağustos 2023
Mesajlar
406
Çözümler
1
Benim eski cihazımdaki Gmail hesabımın şifresini unuttum ve kurtarma e postası da yoktu. Eski cihazım bozulduğu için açamıyorum. Eski Gmail hesabımı nasıl geri alabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim eski cihazımdaki Gmail hesabımın şifresini unuttum ve kurtarma e postası da yoktu. Eski cihazım bozulduğu için açamıyorum. Eski Gmail hesabımı nasıl geri alabilirim?

Kayıtlı telefondan doğrulama kodu alabilirsin. Onun haricinde pek yapılacak bir şey yok şirkete mail yoluyla ulaş eğer sana ait olduğu kanıtlanırsa geri verilebilir ama nasıl kanıtlarsın onu bilemiyorum. Benim de böyle bir sorunum var çözümü varsa haberim olsun benim de.
 
Hocam eğer hesabınızda yedek telefon numarası veya yedek kodlar ile kurtarabilir. Zira bazenleri daha güvenli seçenekler olduğundan telefon numarası kullanılmıyor hatası alabilirsiniz
 
Farklı bir e-posta adresinden Google ile iletişime geçin, bu süreç biraz zor Google kolay kolay hesabı vermiyor. Daha önceden uygulama veya oyun satın aldıysanız, ya da harcamalar yaptıysanız bu gibi bilgileri sizden istiyorlar, mevcut aboneliğiniz varsa ya da önceden abone olduğunuz bir ücretli hizmet varsa bu gibi bilgileri soruyorlar. Daha sonra kişisel bilgilerinizi teyit ediyorlar. Bu süreç biraz uzun oluyor ben 1 ay gibi bir sürede hesabımı geri almıştım bu şekilde. Ayrıca, kredi kartınızı kullandıysanız bu çok büyük yardımcı oluyor, hesabızı geri almanızda. Çünkü kanıtlaması çok daha kolay oluyor.
 
Hocam eğer hesabınızda yedek telefon numarası veya kurtarma epostası veya yedek kodlar ile kurtarabilir. Zira bazenleri daha güvenli seçenekler olduğundan telefon numarası kullanılmıyor hatası alabilirsiniz
Not:hiçbir yöntem yoksa google destekle iletişime geçin
 
Hocam eğer hesabınızda yedek telefon numarası veya kurtarma epostası veya yedek kodlar ile kurtarabilir. Zira bazen daha güvenli seçenekler olduğundan telefon numarası kullanılmıyor hatası alabilirsiniz.

Hocam bende kurtarma e postası telefon numarası ya da yedek kod yok cihaz bozuldu o yüzden açamıyorum.

Not: Hiçbir yöntem yoksa Google destekle iletişime geçin.

Onu yaptım ama işe yaramadı.

Kayıtlı olan telefon numaranı kullanarak geri almayı deneyebilirsin.

Telefon numarası da yok.
 

Geri
Yukarı