Sifu alınır mı?

Hocam oyunda yaklaşık olarak 1,5 saat geçirdim ve ilk combata girdiğimiz yerden tamam bu oyunu alıyorum dedim. Oyunda combat sistemmi çok güzel ve aslında bir takıma nasıl bir combata gireceğinizi size oyun seçtiriyor hikayesi devamını merak ettirdi bence tekrar tekrar oynanabilecek Deadcels'le Sekiro karışımı bir oyun diyebilirim umarım zorluk yüzünde ağlamam Sekiro'da bayağı sinir krizi geçirmiştim ama burada ölmek bayağı zevk verdi bence alınır. (bu yorumlar ilk 1,5 saat içindir) ara sıra 40 FPS'ye düştü ama çok büyük bir sorun değil.

Sisteminiz nedir hocam bu arada?
 
Zaten almışsınız ama aynı soruyu soran başka kullanıcılar için söylüyorum kesinlikle alınır, oyunun dövüş sistemi çok tatlı ve çok keyifli. Yılın oyunu ödüllerinde çok hakkı yendi bu oyunun.

Oyunun türü konusuna gelirsek oyun Souls-like bir oyun değil sadece biraz zor bir oyun o kadar. Onun dışında rogue-lite elementleri barındıran bir beat 'em up Sifu.
 
Gamepad'iniz varsa eğer oyunu gamepad ile oynamanızı tavsiye ederim, gamepad ile oynadığım en rahat oyundur Sifu. İnsanlar Souls oyunları gamepad ile oynanır diyor ancak Souls oyunlarını gamepad ile oynarken elime kramp girecek hale geliyorum 1 saatte fakat Sifu'da bu hiç olmadı. Saatlerce oynadığımı biliyorum elimde en ufak bir rahatsızlık bile hissetmedim, kontroller ustaca ayarlanmış.

İşin rogue-like kısmının da korkulacak bir tarafı yok, Hades gibi öldüğünüz an taa en baştan başlatmıyor oyun sizi zaten dediğim gibi bu oyun rogue-like değil rogue-lite. Sadece o ana kadar geldiğiniz bölümün başından başlıyorsunuz ölünce ve bu bile çoğu zaman sıkıntı olmuyor çünkü oyunun bölüm dizaynındaki kısayolları açarak ve kullanarak rahatlıkla bölümlerde ilerleyebiliyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı