Sigara içen abi aileye ispiyonlanmalı mı?

Sevdiğin birine niye ihanet edeceksin anlamıyorum. Abini sevip sevmemeni bilemem ama sevdiğin birine istemsizce de olsa ihanet edilmez. Ayrıca abinin sigara içip içmemesi sana veya ailene bağlı değil. Her aile aileyi oluştursada hiçbiri modern düşünmüyorlar bazıları hala eski kafada. Laik düşünmüyorlar da... Abini ispiyonlayacak olsaydın ciddi olarak yapacağın için tatsız durumlar, ortamdaki tansiyonu yükseltebilirsin. Şakayla ispiyonlamak da var. Ama onunda yeri ve zamanı var.

Abin ailende önemli bir kişilik bunu bilmelisin. Ayrıca sana sahipkarlık yapmalıdır. (kardeş olduğunuz için.)

Yaşayacağın en kötü senaryo ise;
Söylemek ispiyonlamaktır. İspiyonladıktan sonra olay artık seni sevip saydığını düşüntükten sonra ona ihanet ettiğini düşünecektir. Sonucunda abinle aranız tatsızlaşır. İhanet etmiş olursun ek olarak da ailen artık abinin özel hayatına karışmaya başlar. Kardeş çatışmaları tartışma oluşur bazen de.

Abiii! Bubama cuğara içtiğini söyliyim la?

Neden ispiyonculuk yapma peşindesiniz? Abinize üzüldüm. Gizli gizli sigara içmesine mi yoksa sizin gibi ispiyoncu kardeşi olmasına mı üzüleyim? Aileniz kızmasa gizli gizli sigara içmez zaten. İyi bir şey değil fakat birden de bırakılmıyor sigara.

Adam istediğini yapabilir. Aile içinde polemik çıkarmaya gerek yok.

Aile içinde kaos çıkacak, aile bütünlüğü zarar görecek, ispiyonladığına pişman olacaksın. Aileni seviyorsan ve düzeninden memnun isen bunu yapma, her şey altüst olacak.

Sigara kullanmıyorum ama eğer kullanıp kardeşim ispiyonlasaydı bir güzel dayak atardım sonra da ne hali varsa görsün.

Böyle bir kardeşe sahip olsaydım, beni şikayet edecek, evire çevire bir güzel babadan önce ben döverdim. Ben sigara kullanıyorum annemde biliyor, babamda. Niye çünkü yaş ilerlemiş karışmıyorlar. Mesajını okudum ya sinirden ben ekranı yumrukladım öyle diyebilirim.

Ailen cidden bu kadar kötü gözle bakıyorsa bu işlere bunu abine koz olarak kullanman en mantıklısı bence (Eğer abin bunu umursamadan seni boğarak öldürcek biri değise)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…