Sigara İçenlerin Solunum Yolları Nasıl Temizleniyor?

Typer31

Hectopat
Arkadaşlar sigara içince solunum yollarına zarar veriyor bu solunum yollarını nasıl ve neyle temizliyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sigarayı bıraktığın zaman içtiğin suyla, yediğin yemekle, aldığın oksijenle zamanla temizleniyor vücut. Sigarayı bıraktım deli gibi balgam atıyorum 70 yaşında sağa sola devamlı tüküren dedelere döndüm, sigaranın pisliği böyle çıkıyor herhalde. İştahım açıldı, koku ve tat alma duyum ciddi anlamda düzeldi, nefesim açıldı birazda olsa. Yarın tam 1 ay olacak.

Son düzenleme:
2 yıl önce doğmuştum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200210-203214.jpg
    Screenshot_20200210-203214.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 86
Bırakıldığı zaman oradaki zarar gören hücreler zaman içinde yenilendiği için kendi kendine temizlenmiş oluyor.
15-20 yıl gibi senelerce içen kişilerde bu temizlenme neredeyse olmuyor gibi bir şey. 20 Yıldan fazla içenlerde koku ve tat alma duyusu düzelmiyor hatta bıraktıktan sonra bile.
Sigarayı bıraktığın zaman içtiğin suyla, yediğin yemekle, aldığın oksijenle zamanla temizleniyor vücut. Sigarayı bıraktım deli gibi balgam atıyorum 70 yaşında sağa sola devamlı tüküren dedelere döndüm, sigaranın pisliği böyle çıkıyor herhalde. İştahım açıldı, koku ve tat alma duyum ciddi anlamda düzeldi, nefesim açıldı birazda olsa. Yarın tam 1 ay olacak.
Bir kullanıcı bu yazımı beğenmiş, bu yazıyı yazdığımı bile unutmuşum. 1.5 yıl doldu bile, hayat gerçekten çok güzel sigarasız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı