Sigara içerken baş dönmesi ve bayılacak gibi olmak

Ayla9080

Hectopat
Sigara ictikten sonra basim donuyor, elim ayagim bosaliyor, kalbim carpiyor sıkışıyor. 8 aydir iciyorum. Bu etkiler son zamanlarda oldu. Artik alistim birakamam seviyorum. Niye boyle oluyor?

Erkeklerin hepsi kolayca icerken bana niye boyle oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu genelde uzun süre sigara içmedikten sonra oluyor. Misal bende 3 saat falan içmeyip sonra bir yakıyorum, başım dönüyor. Yürürken bile zorlanıyorum saniyelikte olsa.

Sigara ictikten sonra basim donuyor, elim ayagim bosaliyor, kalbim carpiyor sıkışıyor. 8 aydir iciyorum. Bu etkiler son zamanlarda oldu. Artik alistim birakamam seviyorum. Niye boyle oluyor?

Erkeklerin hepsi kolayca icerken bana niye boyle oluyor?
Eğer uzun süredir içmediysen veya az kullanıyorsan, ya da yeni başladıysan yapar. Hastalıktan olabilir ben bir keresinde hastayken bayılmıştım sigara yüzünden. Sonuçta beyne CO2 alıyorsun. Buna büyük burun eti vb gibi etmenler de yol açabilir, zaten beynine az oksijen gidiyor bir de sigara gibi bir etmen bu hale getirebilir. Düşük tansiyon da yol açabilir.

Touch Blue falan içince oluyor mu öyle?

Onun pek lezzeti yok onu kullanmadim.

Eğer uzun süredir içmediysen veya az kullanıyorsan, ya da yeni başladıysan yapar. Hastalıktan olabilir ben bir keresinde hastayken bayılmıştım sigara yüzünden. Sonuçta beyne CO2 alıyorsun. Buna büyük burun eti vb gibi etmenler de yol açabilir, zaten beynine az oksijen gidiyor bir de sigara gibi bir etmen bu hale getirebilir. Düşük tansiyon da yol açabilir.

Ben çocukken astim gecirdim. Burun etimde var. Astimim tetikleniyor gibi geliyor nefes darligim var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı