Sigara İçin Zehir Denebilir Mi ?

Sigara tamamen zehir denilebilir vücuda verdiği zararları ta üreme hücrelerimizden tutunda gözümüzün içindeki kılcal damarlara kadar zararı vardır. Alkol(viski işe yarar) bile az miktarda kullanıldığı zaman damar üzerinde vazodilatör dediğimiz yani damarların genişlemesine sebep oluyor. İşe yarıyor diye de abartmadan kullanmamak gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre sen hayatında en az bir kere bu zehiri tatmışsındır ben pasif içici dışında tatmadım yani burun yerine ağızdan çekmedim. :)
Küçükken belki içmişimdir bilgim dışında. Çocukken akıl tam erinde olmadığından belki denetmiş olabilirler ama bilgim dahilinde yok.

Slipknot - Vermillion Part 2
Avanged Sevenfold - So Far Away
Şarkıları kuru kuru dinlenmiyor açıkçası. Sadece bu 2 şarkıyı dinlerken içiyorum diyebilirim hayatım boyunca paket almadım bu şekilde o anı özel kılıyorum da denebilir denenmeli :utanç:
(bu 2 şarkı anlayabiliyorsanız dünyanın en güzel şarkılarıdır lütfen kötü bir moddayken dinleyin.)

Zehir adamı içtiğinde öldürür. Sigara ise ilk önce süründürüp sonra öldürüyor. Zehirden beter." Ben 30-40 yıldır içiyorum, taş gibiyim, bi şey olmaz." diyenlerde var. Bünye içten çökmüş, sakalları sararmış, ve göz altındaki çöküklüğü farketmiyorlar. Hiç aynaya bakmıyorlar sanırım. Hiç düşündüler mi ki canlarından çok sevdiği parayı sigara uğruna ne kadar israf ettiklerini? Hesapladılar ne kadar sigara uğruna kaç TL verdiklerini.

Slipknot - Vermillion Part 2
Avanged Sevenfold - So Far Away
Şarkıları kuru kuru dinlenmiyor açıkçası. Sadece bu 2 şarkıyı dinlerken içiyorum diyebilirim hayatım boyunca paket almadım bu şekilde o anı özel kılıyorum da denebilir denenmeli :utanç:
(bu 2 şarkı anlayabiliyorsanız dünyanın en güzel şarkılarıdır lütfen kötü bir moddayken dinleyin.)
Sigara olmasa ne yapacaktın merak ediyorum. Bırak Allah aşkına şu pisliği.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı