Sigara İçin Zehir Denebilir Mi ?

Sigaranın içinde 4000 tane zehir falan yoktur. Koskoca sigara firması sanki oturmuş ta biz nasıl daha çok zehir koyabiliriz diye düşünmüş. Sırf insanlar sigaraya başlamasın diye şöyle şeyler uyduruyorlar ya sinir oluyorum. Direk gerçeği söylesen zaten mantıklı biri içmez. İçerse de kendi tercihidir. Kişiye sigara içtiği için aptal demek doğru olmaz zira çoğumuz kola, cips gibi sağlığa zararlı maddeleri tüketiyoruz. Ben şahsen sigara kullanmam çünkü bana herhangi bir zevk vermiyor ayrıca da çok pahalı.
Sigaranın içinde doğrudan o maddeler yok. Yaktığın zaman ortaya çıkıyor.

Adam arabasına benzin almak için parasına kıymıyor ama aylık en az 400TL sigaraya harcıyor var böyle insanlar. Hatta benim abim hastanede çalışıyor ve spor'a gittiği için bol bol protein alması gerek bu yüzden eve hergün 4-5 paket tavuk eti alıyor. Hastanedeki sigara içen arkadaşları bunları görünce: "Bu etler kaç lira tuttu çok pahalıdır bunlar neden alıyorsun? 1-2 paket yeter" diyorlar. Abimde onlara: "ben en azından kendim için yararlı birşey alıyorum." Diyor. adamlar yiyecek içecek almak için parasına kıymıyor fakat aylık 400-500 TL sigarasına gidiyor.

Haklısınız hocam. Peki sigara neden çok ağır ve zehir kokuyor ? Nikotin kokusu mu o ? Birde sigara içilen ortamda beyaz olan şeyler sanki zamanla sararıyor doğru mu ? @JaroxJamaica Senin bilgin var mı sigaranın sarartıcı olması ile ilgili ?@enginbrss
Şöyle deneyebilirsin bir paket sigara al birde kahve filtresi al onu süpürgenin hortumuna tak ardından çalıştır süpürgeyi sigarayı yak ona tut makine çeksin sigarayı filtrede biriken sarılığa şaşıcaksın hatta bunun deneyi bile var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bir başka deney:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Adam arabasına benzin almak için parasına kıymıyor ama aylık en az 400TL sigaraya harcıyor var böyle insanlar. Hatta benim abim hastanede çalışıyor ve spor'a gittiği için bol bol protein alması gerek bu yüzden eve hergün 4-5 paket tavuk eti alıyor. Hastanedeki sigara içen arkadaşları bunları görünce: "Bu etler kaç lira tuttu çok pahalıdır bunlar neden alıyorsun? 1-2 paket yeter" diyorlar. Abimde onlara: "ben en azından kendim için yararlı birşey alıyorum." Diyor. adamlar yiyecek içecek almak için parasına kıymıyor fakat aylık 400-500 TL sigarasına gidiyor.

Şöyle deneyebilirsin bir paket sigara al birde kahve filtresi al onu süpürgenin hortumuna tak ardından çalıştır süpürgeyi sigarayı yak ona tut makine çeksin sigarayı filtrede biriken sarılığa şaşıcaksın hatta bunun deneyi bile var:
bir başka deney:

Annem babam bunu yapmama müsaade etmez. Hem pakedi alacağım bakkal beni tanıyor şüphelenir hocam. Birde bir tanesini içirince geri kalanlar ne olacak ?

O değil de bu videonun altında birisi "Bu videonun üstüne bir sigara daha yaktım." yazmış :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı