Sigara içmek öz güven arttırır mı azaltır mı?

Ben normalde de öz güvenli biriyim. 2 ay önce sigara içmeye başladım ve ne zaman sigara içsem öz güvenim çok artıyor. Sizce ben kendimi böyle şartladığım için mi yoksa sizde de oluyor mu?
Sigara içmeyi havalı bir şey zannediyor iseniz ondan olabilir.

Sigara içmeyen birisi olarak içenlere acıyorum. Sigara içenler nasıl hissediyor bilmiyorum ama dışarıdan çok küçük düşük profilli insan gibi duruyorlar. Kendi sağlığına saygısı olmayan, bağımlılığının farkında olmayan ve iğrenç kokan insanlar.

Ben normalde de öz güvenli biriyim. 2 ay önce sigara içmeye başladım ve ne zaman sigara içsem öz güvenim çok artıyor. Sizce ben kendimi böyle şartladığım için mi yoksa sizde de oluyor mu?
Sigara Testesteron hormonunu arttıran birşey bundan kaynaklı olabilir.

Ben de öyle düşünüyordum şu an 21 yaşındayım 2018'den beri her ay birkaç paket şeklinde abartmadan gidiyorum hatta aylarca içmediğim oluyor fakat hiç etkisi bile yok maalesef.

Sigara bence öz güven düşüren bir şey kendimden örnek vereyim ilk başlarda pek bırakmak gibi bir niyetin olmuyor sonra bırakmak istediğinde işte sıkıntı burada başlıyor. Kısa kesicem bırakmaya çalışıtğında,bırakamayınca özgüvenin düşüyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı