Sigara midemi bulandırıyor

İçme diyenler gülücük atanlar için diyorum herkesin kendine göre sıkıntıları var. Ben bunu keyfimin kahyası diye içmiyorum.


⬇️⬇️
Stres alıcı birşey değil ki.Müzik dinle,git kum torbası yumrukla? Bunlar çözüm değil.
 
Aç karnına bulandırması normal. Yeni başlamışsınız vücudunuzun nikotin direnci zayıf. Kahveyle veya ufak bir şeyler yiyip sonra için. Bu sorunuzun cevabıydı. 15 yıllık bir sigara icicisi olarak sigara içmek cidden keyifli ama eğer hayata tekrar gelme şansım olsaydı 50 yaşından önce başlamazdım asla. Size de tavsiyem geçici bir dönem içecekseniz için kendinizi kaptırmadan bırakın. Sigara o kadar sinsi bir bağımlılık ki, insan yok ya bağımlı değilim derken bir de bakmış gece yarısı saat 3'te açık benzinlik arıyor.
 
Arkadaşlar daha başlayalı 1 gün oldu. Bugün sabah yola gidicektim. Aç karnına bir tane yaktım ve hafiften mide bulantısı başladı. Bu normal bir şey mi? Bu mide bulantısını nasıl geçirebilirim?
Koşarken sigara içenlerin yanından geçerken bile midem bulanıyor. İçenleri düşünmek bile istemiyorum!? Nasıl içiyorlar ve neden içiyorsun?
 
Ya yine başlamış yok ciğerin yok o yok bu şu diye. Kişisinin destek istediği şeye bak cevaplara bak. Herkesin bu burnunu illa sokacak insanların isteklerine, seçeneklerine. Gelinmiş birde dalga falan geçiliyor, sonra zorunluymuş gibi muhabbeti dönüyor. Çok garipsiniz. İnsanların seçenekleriyle değil doğacak sonuçlarıyla ilgileniyoruz. İçmemeni öneririm, içme o zaman arasındaki farkı anlayacak kadar düşüncelisinizdir diye düşünüyorum.

Hocam aç karnına içtiğinizi belirtiyorsunuz ve ek olarak sabah saatlerinde uyandığınız aralık ile sigara içme aralığınızda tetiklemiş olabilir. Önerim aç karnına ve uyanır uyanmaz ya da ağır iş/yorucu bir iş yaparken tüketmemeniz. Yeni başladıysanız zaten birçok negatif etkisini ilerleyen zamanda göreceksiniz, lakin sizlere nacizane önerim yeni başladıysanız bunu bağımlılık haline getirmemeye çalışın. Stres altında ulaşabildiğiniz en kolay şey size bağımlılık yaratır eğer bu stres yönetimini kontrol edebilirseniz hem sağlığınız hem psikolojiniz için iyi olacağını düşünüyorum. İçin içmeyin kimseyi alakadar eden bir durum değil ama kontrollü tüketim ile bağımlılık farklı şeyler bunu sağlarsınız umarım.
 
Yemek yemeden içme. Benimde 2 - 3 gün sigara içerken midem bulanıyordu. Belirli bir süre sonra alışıyor, bunları ilk başta yaşamak normal.
Not: Sigara sağlığa zararlıdır, hemen bırakın.
 
İçme diyenler gülücük atanlar için diyorum herkesin kendine göre sıkıntıları var. Ben bunu keyfimin kahyası diye içmiyorum.


⬇️⬇️
Dert bir şey gibidir herkes en büyüğü kendinde sanar.
Sigara dert götürmez dertlendirir kanka haberin olsun.
Ha çok dertlerinin gitmesini istiyorsan uğraşacaksın sigara tanrı değil.
 

Geri
Yukarı