Camel yellow sp içiyorum güzeldir.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama eminim ki yaşadığınız şehir, eğer denize kıyısı olan bir şehirse, bazı tekel bakkallarda bulabileceğinizi düşünüyorum. Bit pazarına da bakın.Aromalı sigaraların satışı maalesef yasak, nereden alabilirim peki?
Sigara testisleri küçültür. Çocuğu olmayanların %50'si sigara kurbanıdır. İktidarsızlığı olanların yarısının belası sigaradır. Bunları ben değil istatistikler söylüyor.
Aromalı sigaraların satışı maalesef yasak, nereden alabilirim peki?
Hocam ben de öyle planlıyordum da sarma tütünlerin de normalden çok daha zararlı olduğu söyleniyor. Şimdi diyeceksin ki sigara da zararlı ama en azından daha az zararlısını seçmek iyi olabilir gibiTütün sar başgan. En hesaplısı o.
Burada kaçak sigara satan var da kaçak sigara da diğerlerinden daha zararlı diye söyleniyor. Yok içinde talaş, odun vb. saçma maddenin konduğu söyleniyor. Doğru değilse kaçak içilir çünkü neredeyse yarı fiyatına denk geliyor. Bilginiz var mı bu konuda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.