Sigara önerisi

Ne alakası var bizim mahallede tanıdığım çok insan var 45-50 yaşında adamlar hala iş başında çavuş selamda neyin muhabbeti bu herkes olan bir durum değildir o öyle olsa kimse içmez sigara falan. Başka bir söylentide sigara içen kadınlar hamile kalamıyor muhabbeti yalan dolan.
Harbiden, öyle olsaydı sigara satılma oranı çok yüksek oranda düşerdi :D Gerçi arkadaşın dediği de doğru ancak bazı insanlar çok abartıp (günde 2-3 paket) içtiği için baya bi etkileniyor, onun dışında yorulmak ve öksürmek dışında pek sıkıntısını çekeni ben görmedim.

Ne alakası var bizim mahallede tanıdığım çok insan var 45-50 yaşında adamlar hala iş başında çavuş selamda neyin muhabbeti bu herkes olan bir durum değildir o öyle olsa kimse içmez sigara falan. Başka bir söylentide sigara içen kadınlar hamile kalamıyor muhabbeti yalan dolan.
Kalkıyordur kalkmasına ama varikosel gırla olur. Çocukları olamaz. Ben uydurmuyorum istatistikler diyor bunu. 40-50 yaş kalkmayanların yarısının sigaradan dolayı.

Kalkıyordur kalkmasına ama varikosel gırla olur. Çocukları olamaz. Ben uydurmuyorum istatistikler diyor bunu. 40-50 yaş kalkmayanların yarısının sigaradan dolayı.

Bahsettiğin olay ayrı erkeklerin üremesi zaten genelde 50+ olduğunda durur hatta belki daha erken kadınlarda öyle sırf sigara değildir o yararlı bir şey değil zaten içmeyin zıkkımı dert tasadan başladım öyle kaldı günde 10 adete kadar düşürdüm daha da aşağısı beni kurtarmıyor yapacak bir şey yok.

Bu arada hiç Parliament öneren olmadı :D Artık pek tutulmuyor sanırım.
Marlboro red. Paran varsa double Fusion, kent Switch mentollü de iyidir.
Hocam bu arada Marlboro Red çok koku yapıyor mu? Bir de Marlboro Red ile Marlboro Red Long arasında ne fark var?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı