Sigara tavsiyesi

WompWoomp

Femtopat
Şu an winston slims blue bitirdim ve beğenmedim. Önceden touch blue ve touch white bitirdim. Şu an yeni bir tat arayışındayım. Hafif ve kokmayan bir sigara istiyorum. Marlboro touch gray düşündüm ama kabak gibi tadı var diyorlar. Diğer tercih olarak da winston blue düşünmüştüm koku bırakır diye pek istemedim. Siz ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka koku bırakmayan sigara diye bir şey yok her sigara bırakır. Winston Blue zaten sarı filtreli bir sigara hafif değil yani, hafif istiyorsan Pall Mall Amber, Parliament Midnight Blue yada Winston Slender Blue içebilirsin. Ayrıca Marlboro Red de içebilirsin ağır biliyor herkeste hafifledi, ayrıca içtiğin sigara sayısını azaltır tekte kesiyor sigara içme isteğini. İçtiğim zamanlarda da fazla koku bırakmıyordu.

Kanka koku bırakmayan sigara diye bir şey yok her sigara bırakır. Winston Blue zaten sarı filtreli bir sigara hafif değil yani, hafif istiyorsan Pall Mall Amber, Parliament Midnight Blue yada Winston Slender Blue içebilirsin. Ayrıca Marlboro Red de içebilirsin ağır biliyor herkeste hafifledi, ayrıca içtiğin sigara sayısını azaltır tekte kesiyor sigara içme isteğini. İçtiğim zamanlarda da fazla koku bırakmıyordu.
Marlboro Red deneyebilirsin.

Marlboro Red deneyebilirsin.
Marlboro red long içmiştim ciddi derecede kalitesiz hissettiriyor. İçindeki tütünler garip renkler halinde , yanan kül dökülmüyor ve çekmediğim sürece kendi kendine yanmıyor.

Marlboro red long içmiştim ciddi derecede kalitesiz hissettiriyor. İçindeki tütünler garip renkler halinde , yanan kül dökülmüyor ve çekmediğim sürece kendi kendine yanmıyor.
Kısasından bahsediyorum.

Kısasından bahsediyorum.
Dün kısasından içtim gayet hafif ağır sigara olarak biliyor herkeste kesinlikle değil peşpeşe 2-3 tane içsen bile bir şey olmuyor.

Bence uzun parliament iç benim tavsiyem uzun parliament night blue pack o güzel ondan devam edin derim 10 senedir sigara içiyorum gayet memnunum içen herkeze tavsiyem budur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı