Muhammed4855
Hectopat
Benim abimde bir ara bırakmaya çalışıyordu.Eczane'den nikotin sakızı felan almıştı onunla baya idare etmişti.
Sigaraya tam olarak böyle başlamıştım. Tamamen merak etmektendi , herhangi birinin özentiliği ya da dayatması değildi. Sonra olanı görüyorsunuz işte, bırakmak için forumlardan tavsiye istiyoruz.Evet, bağımlılık gibi bir şey ama hani o duyguyu test etmek isterdim sanırım. Çünkü yaşamadan bilemem ama ne kadar zor olabilir ki diye düşünüyorum.
Bunu bir yere not aldım çok teşekkürler.Hocam kesinlikle çikolata.
Günde 4,5 tane yiyorum, mükemmel.
Nikotin, beyindeki nöronları uyararak kafeinin verdiği etkinin aynısını veriyor. Başlarda rahatlama, stres azaltma, uykusuzluk giderme gibi etkileri oluyor ancak sonradan nikotin almadan normal bir hayat süremez hale geliyorsun. Bir yandan da tütünün içindeki diğer maddeler ciğerini darmaduman ediyor.Evet, bağımlılık gibi bir şey ama hani o duyguyu test etmek isterdim sanırım. Çünkü yaşamadan bilemem ama ne kadar zor olabilir ki diye düşünüyorum.
1 ay bırakınca, kurtuluyorsun. O bir ay çok zor. Yerini dediğin gibi başka şeyler ile doldurmak lazım. Telefonuna 20 dakikalık kısa diziler indir. Sigara arasına çıkar gibi çıkıp, onu izler işine dönersin.
Puroya hiç bulaşma, puronun tadına alışınca daha beter müptezel oluyor insanSigarayı bile bırakıp puroya başlarsın.
Geçmiş olsun hocam, böyle olayları duyunca daha çok soğuyorum.Sigaraya tam olarak böyle başlamıştım. Tamamen merak etmektendi , herhangi birinin özentiliği ya da dayatması değildi. Sonra olanı görüyorsunuz işte, bırakmak için forumlardan tavsiye istiyoruz.
Teşekkürler. Tam olarak nasıl olduğunu bilmiyordum.Nikotin, beyindeki nöronları uyararak kafeinin verdiği etkinin aynısını veriyor. Başlarda rahatlama, stres azaltma, uykusuzluk giderme gibi etkileri oluyor ancak sonradan nikotin almadan normal bir hayat süremez hale geliyorsun. Bir yandan da tütünün içindeki diğer maddeler ciğerini darmaduman ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.