Sigarayı Bırakma Günlüğü

Daha fazla  
Blog sayfası açık olsaydı oraya yazardım ama maalesef kapalı. Bugün içerisinde farkına daha iyi vardım. Sigara iyice etkisi göstermeye başladı. Acil bir iş için bir yere yetişmeye çalışırken, atletik Burak yani ben soluk soluğa kaldım. Hem en azla 3-4 dakikadır koşuyordum. Bugün kalan 5 tane sigarayı da içip bırakıyorum artık. En büyük dertlerden biride benimki sigarayı arttırdığımdan beri yanaşmıyor yanıma doğru düzgün, ağzın leş gibi kokuyor dedi geçen gün. Gururum kırıldı resmen. Ayrıca her gün 6 TL derken ayda 200 TL gibi bir para veriyorum sadece sigaraya. Bu biraz zor olacak ama ben kendimi tanıyorum, bırakırım ben. Her gün burayı "nasıl hissediyorum", "zorlanıyor muyum" gibi bilgilerle güncelleyeceğim. Bu işe bir dur demenin vakti geldi.

Hanım kızımız doğru söylemiş hacı. İçme bence de.

Destekliyorum seni.

Ama bunu bırakmanın en istikrarlı yolu, o son kalan 5'i de kırıp çöpe atmaktır.

Yoksa "Amaan, yarın yaparım ya..." muhabbetine döner bu da...

Geç kaldın kanka içtim son 5 taneyi. Şu anda başladım.

Geç kaldın kanka. İçtim son 5 taneyi. Şu anda başladım.
Aç herif! İçme dedim sana o kadar di mi?! :D

Bak şunu izle hacı, işini görür belki. :p

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şaka bir yana hacı, bir yerde okumuştum. Psikiyatr'a gitmiş adam. Bir hap vermiş doktor buna. 14. günde mi ne tamamen bırakmış.

İstersen bu yöntemle kalıcı olarak bırakabilirsin. Daha sağlıklı olur senin için bence.

İnşallah bırakırsınız, ben bile 6. sınıfta neyime gerekse işte içiyordum yaklaşık 6-7 ay içtim sonra hayatımda son içtiğim sigara ağzımdayken, "Ulan ne yapıyorum ben?" diye sordum kendime. Ve verecek tek cevabım gelecekteki sağlımı atmosfere bırakıyorum. O ağzımdaki sigarayı da attım ve daha da içmedim, içmiyorum. :)

Bu arada umarım iyi bir sonuç alırsınız. Hep Destek Tam Destek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı