Sığınak arıyorum

"Ölümden korkmayarak başlayabilirsin" diye öneriler gelmiş. Ölümden korkmamak, aptallıktır arkadaşlar. Kimse korkusuz olmamalıdır. Korkusuz insanın akıl sağlığından şüphe edilmelidir. Eminim bunu yazan arkadaş hayatına ölümün ne olduğunu bilmeden, ölümle karşılaşmamış veya yaklaşmamıştır. Ölüm korkutucudur. Akıllıca olanı, ölümü olabildiğince erteleyebilecek kadar zeki olmaktadır.

Köyler savaşlarda en güvenli bölgeler. Dağ evleri ilk tercih olmakla birlikte küçük köyler de tercih edilebilir. O tarz yerlerde tek sıkıntı yiyecek ve içecek olacaktır. Şehir içlerinde kalmak en riskli şeydir, buna sığınaklar da dahil. Sığınaklar özellikle aranıp bulunuyor ve vuruluyor. 3. dünya savaşı çıktığı zaman nükleer bir savaş olacağını hesaba katarsak pekte umut yok.

3.dünya savaşı başladı diyelim. Kendini ABD'nin yerine koy. Rusya'nin nükleer silahlarını kullanmasını bekler misin yoksa ilk hamleyi sen mi yaparsın?

Dünya bir kere nükleerin gücünü zaten gördü, bir daha benzeri hatta daha büyük çaplısı yaşansın kimse istemez kimse onu göze almaz.
Ama masum sivil ve suçsuz insanları bombalar ile binlerce parçaya ayırıyor.
Dönem farkı, ikisi de aynı şeyin laciverti.

Dünyada her zaman savaş olacaktır ve insanlar ölecektir bunlara alışmak zorundayız savaşsız bir dünya asla olamaz.

Ölümden korkmayarak başlayabilirsin" diye öneriler gelmiş. Ölümden korkmamak, aptallıktır arkadaşlar. Kimse korkusuz olmamalıdır. Korkusuz insanın akıl sağlığından şüphe edilmelidir. Eminim bunu yazan arkadaş hayatına ölümün ne olduğunu bilmeden, ölümle karşılaşmamış veya yaklaşmamıştır.

Sen çok mu karşılaştın, araba carpıyordu 3 yol ağazında var mı diyeceğin.
Ayrıca ölümden korkma falan da demedim, "bir gün öleceğinden korkmamalısın ve bir gün öleceğini" kabul etmelisin demişim.

Dünyada her zaman savaş olacaktır ve insanlar ölecektir bunlara alışmak zorundayız savaşsız bir dünya asla olamaz.

Olur hocam artık manipülasyon o kadar baskın değil. Önceden insanlar haber kaynağına erişemiyordu 2. dünya savaşının ortalarına kadar kimse ne kadar gereksiz bir savaş olduğunu bilmiyordu.(siviller ve savaşa devlet baskısı ile katılan kesim için konuşuyorum)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı