Sığınak arıyorum

Akıllıca olanı, ölümü olabildiğince erteleyebilecek kadar zeki olmaktadır.
Konu nükleer savaşsa bu dediğin pek doğru değil. Radyasyon yüzünden damarlarının yapısı bozulup her tarafında sızıntı yaparak acı içinde ölmek için ölümü ertelemek mantıklı değil. Birkaç ay içinde kanserden acılar çekerek ölmek için de ölümü ertelemek mantıklı değil. Hele bir de topyekûn bir nükleer savaş çıkıp binlerce savaş başlığının patladığı bir gezegende ölümü erteleyip orman kanunlarının işleyeceği, olmayan kaynakları aramak zorunda kalacağın ve medeniyet dediğin sistemin seni korumayacağı bir distopyada yaşamak da mantıklı değil.

Hocam bir konu için birbirinizi üzmeyin. Böyle bir şey olursa sonuçlarına zaten katlanacağız ve sonuçlarını da ancak yaşandığı zaman görürüz.

Eğer 3.dünya savaşı baslarsa nükleer silahların kullanılacağına eminim. Asil mesele 3.dünya savaşının çıkıp çıkmaması.

Hocam bir konu için birbirinizi üzmeyin. Böyle bir şey olursa sonuçlarına zaten katlanacağız ve sonuçlarını da ancak yaşandığı zaman görürüz.

Halen 3. dünya savaşının çıkacağını sanmıyorum.

Öncelikle bir gün öleceğinden kormak yerine, işe bu gerçeği kabullenerek başlayabilirsin.

Yanında silah patladı mı hiç? Böyle konuştuğunu varsayarak muhtemelen patlamadığını düşünüyorum. Hiçbir yakınını kaybettin mi bu sebeple? Askerlikte değil konu. Hiç saldırı altında kaldın mı? Yugoslav göçmeni olarak savaşın neler yaşattığını ve getirdiğine şahit olmuş biriyim. Ölmek ayrı bir şey katledilip can vermek yakınlarının katledildiğine şahit olmak ayrı bir şey. Eğer öleceğini kabul ettiysen zaten savaşacak bir şeyin kalmamıştır. Sırbistan - Bosna kuşatması 4 sene sürdü insanlar işe, markete giderken kurşundan kaçmayı bina arkalarından koşmayı öğrendi. Bir gün hepimiz öleceğiz umarım buna yalnızca ecelimiz sebep olur ve bu katliamlar tekrar yaşanmaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı