Sığınak arıyorum

Anlatmak istediğim şey buna benzer bir şeydi. Üç yol ağzında araba kazansından kurtulan gelmiş burada ölüm nutku atıyor. Geçmiş olsun.
 
Hocam bir sığınak 20 milyon kişi alıyor.
Hangi sığınakmış o? Yerin onlarca metre altında bir uçtan bir uca kilometrelerce uzunluğunda ve genişliğinde bir sığınak var da biz mi bilmiyoruz? Kişi başı 1 metrekare olarak hesap etsen bile bunun üstüne bu kadar kişinin yiyecek/içecek gibi sarf malzemelerinin depolanması gerektiği alanın ne kadar büyük olacağının farkında mısın?

İşte bu nedenlerden dolayı nükleer kullanmaları bana imkansız geliyor.
Putin açık şekilde nükleer savaşla tehdit ediyor, birkaç yıl önce de Rusya'nın olmadığı bir Dünya'ya gerek yok lafı da istediklerini yapamazsa her şeyin sonunu getirecek düğmeye basacağı konusunda net bir tavır.

Kuzey Kore'nin başındaki ergen irisine hiç girmek istemiyorum, onun psikolojik durumu zaten malum. Kayınbiraderini köpeklere yedirerek idam ettiren bir şahsiyet.

Çin'in başındaki diğer diktatör bozuntusu ise tam faşist bir yönetimde, üstelik görev süresini sınırsız yaptıracak sonraki yasa değişikliğinde. İzle ve gör.

Pakistan gibi fanatik ideoloji/din ile yönetilen ülkelerin de insan hayatına verdiği değer ortada.

Bu ülkeleri yöneten kişilerin kendileri ve sülaleleri on yıldan uzun süre yerin altında yaşayacak kaynaklara, sonrasında da düzenlerini devam ettirecek maddi ve insan gücüne sahipler. Çıkaracakları bir nükleer savaşın bedelini ödemeyecekler, insani taraflarının ne kadar eksik olduğu da ortada. Bu yüzden hiç emin olmayın nükleer savaş çıkmayacağı konusunda.
 
Son düzenleme:

İlk olarak bu nükleer uyarılar tamamen blöf kimse Ukrayna gibi bir ülke için nükleer savaş çıkarmaz.
 
Anlatmak istediğim şey buna benzer bir şeydi. Üç yol ağzında araba kazansından kurtulan gelmiş burada ölüm nutku atıyor. Geçmiş olsun.

Sanane kardeşim anlatamaz mıyız, bu arada üç yol hikayesini ciddiye alacak kadar kolay kandırılan biri olduğunu düşünmüyordum, önce gerçekle bunu ayırt et sonra kişisel düşüncelere laf atmayı dene.
 
İlk olarak bu nükleer uyarılar tamamen blöf kimse Ukrayna gibi bir ülke için nükleer savaş çıkarmaz.
Yaptığı şeylerin bedelini ödemeyeceğine inanan insanların yapabilecekleri gaddarlığın bir sonu yok, bahsi geçen diktatör bozuntuları için insan hayatının da bir önemi yok. Hiç bu kadar emin olmayın.
 
Kim uğraşcak sığnak mığnak, amaaaan
 
Fotoğraf konuşuyor:


Orkun Işıtmağın videosu vardı yeraltı sığınsklarıyla ilgili. O videodaki adamları bulup onlarla durumu konuşabilirsin.
 
İlk olarak bu nükleer uyarılar tamamen blöf kimse Ukrayna gibi bir ülke için nükleer savaş çıkarmaz.
Dünya'da büyük çaplı savaşların fitilinin hepsi bir karış toprakla başlamıştır. Sonra yayıla yayıla bugün anlattığımız savaşlara geliyor. Rusya'nın Ukrayna'ya girmesi ile Nükleer savaş olasılığı gayet var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…