Sığmayan sıvı soğutma sorun çıkartır mı?

Salamura peynir

Hectopat
Daha fazla  
Almanya'dan bir tanıdık aracılığıyla hazır kasa sipraişi verdim. Kasa ve sıvı soğutmayı değişirken kasayı uyguna geldiği için ASUS TUF GT301 seçmiştim. Sıvı soğutmasını da 360Mm'lik bir sıvı soğutmayla değiştirmiştim. Dostlar şimdi sorun şu ki bu kasanın sadece ön tarafı bu büyüklüğü destekliyormuş. Kasa geldiğinde büyük ihtimalle önde olacak yani sıvı soğutma. Bu olay başımı çok ağrıtır mı çok sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanya'dan bir tanıdık aracılığıyla hazır kasa sipraişi verdim. Kasa ve sıvı soğutmayı değişirken kasayı uyguna geldiği için ASUS TUF GT301 seçmiştim. Sıvı soğutmasını da 360Mm'lik bir sıvı soğutmayla değiştirmiştim. Dostlar şimdi sorun şu ki bu kasanın sadece ön tarafı bu büyüklüğü destekliyormuş. Kasa geldiğinde büyük ihtimalle önde olacak yani sıvı soğutma. Bu olay başımı çok ağrıtır mı çok sorun olur mu?
Sıvı soğutmayı önde olarak kullananları gördüm komunitelerde. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Soğutucuyu üste monte etmeniz ekran kartının daha serin çalışmasına sebep olur ve işlemci nispeten daha sıcak çalışır. Önde montaj içinse mantıken tam tersi. Zaten ekran kartı rezalet bir model değilse problem oluşturmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı