spade
Hectopat
Gerçekten güzel görünüyor sistem. Özelliklerini merak ettim açıkcasıMobilyayı komple değiştireceğim yakında.Farkındayım garibim sıkışıp kalıyor.
![]()
Gerçekten güzel görünüyor sistem. Özelliklerini merak ettim açıkcasıMobilyayı komple değiştireceğim yakında.Farkındayım garibim sıkışıp kalıyor.
![]()
Vah zavallıMobilyayı komple değiştireceğim yakında.Farkındayım garibim sıkışıp kalıyor.
![]()
3700X, Aorus Ultra, 1080Ti. Bir konuda okumuştum. Bu arada, o PCH diyot sıcaklığı X570 anakartlarda normalGerçekten güzel görünüyor sistem. Özelliklerini merak ettim açıkcası![]()
Ben baş ucumdan ayırmazdım bakar bakar mutlu olurdumBenim kasa da aynı vaziyette duruyor.Hava sirkülasyonu iyiyse sorun çıkmaz. Ama bu tür eski tip masa yapıları pek sağlıklı değil. Yakında değiştireceğim.
Eki Görüntüle 568055
Simetri hastası olarak gözlerim acıdı lütfen yeni bir masa alın.Benim kasa da aynı vaziyette duruyor.Hava sirkülasyonu iyiyse sorun çıkmaz. Ama bu tür eski tip masa yapıları pek sağlıklı değil. Yakında değiştireceğim.
Eki Görüntüle 568055
Fincanlar güzelmiş.Bakiniz benim böyle bir alanda duruyor kasa. 7 tane fan var islemci faniyla birlikte, ona rağmen yan camini takamiyorum ekran karti islemci yaniyor cam varken. Benim de odamda sizin gibi bir masam var ama iste kullanamiyorum ah kasa seçimi simdiki aklım olsa kasaya para verirken hiç acimazdim önemsiz diye geçtim.
Ön camı çıkartsanız çok iyi aslında.Bakiniz benim böyle bir alanda duruyor kasa. 7 tane fan var islemci faniyla birlikte, ona rağmen yan camini takamiyorum ekran karti islemci yaniyor cam varken. Benim de odamda sizin gibi bir masam var ama iste kullanamiyorum ah kasa seçimi simdiki aklım olsa kasaya para verirken hiç acimazdim önemsiz diye geçtim.
Teşekkür ederim.Gerçekten güzel görünüyor sistem. Özelliklerini merak ettim açıkcası![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.