Kasayı bilgisayar masasının altına koymak soğutma açısından sorun çıkartır mı?

• Konuyu başlatan 1zy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 5.365
Genelleme yapmamak lazım. Kasayı koyduğun masa geniş ve açık ise sorun çıkarmamalı. Dikkat edilmesi gereken ise egzos fan ile duvar(ya da masanın arkası) arasında yaklaşık 10-15 cm bırakmaktır.
Ama bu gördüğüm kadarıyla senin için geçerli bir şey değil. Kasa dar bir alanda, eğer yerini değiştirme imkanınız yoksa arkasını olabildğinice açık bırakın.

Bakiniz benim böyle bir alanda duruyor kasa. 7 tane fan var islemci faniyla birlikte, ona rağmen yan camini takamiyorum ekran karti islemci yaniyor cam varken :). Benim de odamda sizin gibi bir masam var ama iste kullanamiyorum ah kasa seçimi simdiki aklım olsa kasaya para verirken hiç acimazdim önemsiz diye geçtim.
IMG_20200520_022832.jpg

Bakiniz benim böyle bir alanda duruyor kasa. 7 tane fan var islemci faniyla birlikte, ona rağmen yan camini takamiyorum ekran karti islemci yaniyor cam varken :). Benim de odamda sizin gibi bir masam var ama iste kullanamiyorum ah kasa seçimi simdiki aklım olsa kasaya para verirken hiç acimazdim önemsiz diye geçtim.
Fincanlar güzelmiş.😀 Maşallah.

Ön camı çıkartsanız çok iyi aslında.

Gerçekten güzel görünüyor sistem. Özelliklerini merak ettim açıkcası :D
Teşekkür ederim. 🙂
Sistem:
-Gigabyte Aorus Ultra X570 Anakart
-Asus Rog Strix 1080Ti Ekran kartı
-Corsair H115i RGB Platinum Sıvı Soğutma
-Corsair Vengeance RGB Pro 3200 MHz 2x8 RAM
-Corsair RM1000X 80 Gold Plus PSU
-250 GB ve 1 TB Samsung SSD'ler (Modelleri aklıma gelmedi)
-1 TB ve 500 GB HDD'ler
-Asus TUF GT501 Kasa

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı