Signal, WhatsApp'a rakip olabilir mi?

Signalin son 5 gün içindeki hisse fiyat değişimine bakarsak adı sanı daha çok duyulmaya başladığını söyleyebiliriz bence.

Dosya Ekleri

• 1610103832422.png
    1610103832422.png
    37,1 KB · Görüntüleme: 100
21. yüzyılda hemen düşer yerini bu gelir diyemeyiz. Ancak yarın ne olacağını da bilemeyiz biraz geriye döndüğümüzde icq, msn gibi örnekler var önümüzde yani daha iyi bir yazılım elbette önüne geçebilir ama hemen olmaz iyi bir reklam iyi bir müşteri potansiyeli olması lazım...

Şahsen ben yoğun bir şekilde Signal kullanıyorum. Çok da güzel uygulama, tavsiye de ederim.
Signal mazi olarak biraz mimli. Ben vaktinde kullanacaktım, araştırmıştım ve vazgeçmiştim. Gizlilik açısından gayet başarılı bir uygulama ama patlama yapıp rakip olacağını düşünmüyorum.
Nasıl bir mim?

Her platforma böyle bir rakip çıkmaya başladı...
Steam'e Epic Games, YT'ye Exxen, Crome'a Opera GX, Whatsapp'a Signal...

Ama bence ilk örnekte olduğu gibi, belli başlı bir kullanıcı sayılarına ulaşırlar ama geçemezler. Sonuçta bunlar kendi alanlarının uzun süre tek yönetmiş isimleri. Ağır bir hata yapmadıkça öyle kolay kolay geçilemezler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı