Sigorta kaldirildigi an tekrar atiyor

Squiet

Kilopat
Arkadaşlar az önce sigorta attı, şalteri tekrar kaldırdım. Kaldırdığım an tekrar attı. Bu sefer kaldırınca elektrik gelmedi aşağı inip dairenin şalterine baktım o da atmış kaldırıp geldim. evin şalterini tekrar kaldırdım şimdi de, şalteri kaldırdığım an elektrik 1 saniyeliğine gelip tekrar gidiyor hemen. Neden olabilir? Bu saatte açık elektrikçi de yok, ne yapacağımı şaşırdım.

Hocam bütün sigortalari kapatıp tek tek açın. Hangi üründe hata var bulursunuz.

illaki elektrikçi vardır kaçak elektrik veya birşey kısa devre oluyordur buradan alacağınız tavsiye size zarar verebilir

Artı -1 Eksi

Tek sigorta mı atıyor, kalın büyük olan kaçak akım mı atıyor?

Tüm lambaları kapatın, tüm prize takılı cihazları çıkarın, kaçak akımı kaldırıp, önce tek tek lambaları yakın burada atma olmazsa, kaçak akım kapalıyken bir cihazı prize takıp kaçak akımı kaldırın, bunu indir kaldır yaparak tüm cihazlarda deneyin, sigortanın geri attığı yerde son taktığınız prizde veya cihazda sorun vardır.

Eğer tüm prizler boşta, lambalar kapalıylen kaçak akım atıyorsa tesisatta veya kaçak akımın kendinde problem vardır.

Son düzenleme:
Şu an

Her şey boşta kaçak akım ve diğer şarteller açık olmasina ragmen elektrik yok hocam artık atmiyor ama elektrik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…