bayram.celik1
Picopat
Mesela bir yerde 25000 TL maaş alıyorum ve sigortalı. Bu sigorta benim maaşımdan mı kesiliyor? Yani ay sonunda 25 bin lira yerine 23 22 bin lira mı alacağım?
Net maas mi 25.000 tl yoksa brut mu?Mesela bir yerde 25000 TL maaş alıyorum ve sigortalı. Bu sigorta benim maaşımdan mı kesiliyor? Yani ay sonunda 25 bin lira yerine 23 22 bin lira mı alacağım?
Evet. Net derken? Yani bana 25 dediler mesela. Ay sonu 25 lira elimde olur mu?Net maas mi 25.000 tl?
O zaman elinize gececek 25.000 tl olacaktir, brutten anlasmis olsaydiniz o paradan kesilirdi yuksek ihtimalle.
Sigortanın ne olduğunu bile adam akıllı bilmiyorum ben. Brütü de bilmiyorum. Ama ay sonunda elimde 25 bin lira olur mu?Zaten kesilmishiç brut maas diye bir şey duydun mu
bir hesapla, maasin daha yatmadan nasıl eridigini gor.
Bana 25 dedilerse 25 lira ay sonunda elimde olur mu yoksa 20 bin lira falan mı gelir? Bu arada işe girmedim çalışmıyorum öylesine soruyorum.Brütten kesilir sigorta. Ay sonunda elinize geçen net maaştır.
Sigortanın ne olduğunu bile adamakıllı bilmiyorum ben. Brütü de bilmiyorum. Ama ay sonunda elimde 25 bin lira olur mu?
O 25 net mi brut mu onu ogrenmeniz lazim.Evet. Net derken? Yani bana 25 dediler mesela. Ay sonu 25 lira elimde olur mu?
Bilmiyorum mesela bir işletme bana maaşın 25 olacak şu saatlerde geleceksin şeklinde işi tanıtırsa net maaştır ya herhalde.Net maas mi 25.000 tl yoksa brut mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.