Sigortasız kuryelik yapılır mı?

Evet onu soracaktım tam da. Popeyes'ta çalışacaktın sen. Memnun musun? Nasıl gidiyor?
Çalışanlar memnun değil genelde, ben de oraları düşünüyordum 2 aylığına. Yorumları görünce giyim mağazalarını düşünmeye başladım.

Evet bu problem var ama zaten scoter, kendinden kaynaklı bir şey yaşamazsın ama araba gelir çarpar eder o zaman sıkıntı büyük.
Onun dışına problem yok kaçak çalışmak serbest, kanunen yasak ama malum burası Türkiye.

Bende hiçbir şekilde önermiyorum mağazalar çok daha rahat oluyor burada 3-4 saatte anca bir iki dakika boşluğum olduda su içebildim, biri oradan hamburger hazırlamanı istiyor biri patates girmeni istiyor biri aşağıdan dondurma vs. getirmeni istiyor ter içinde hangi birini yapacağını şaşırıyosun, bir de oradan hızlan diye sesleniyor sanki makineyiz.

Bende hiçbir şekilde önermiyorum mağazalar çok daha rahat oluyor burada 3-4 saatte anca bir iki dakika boşluğum olduda su içebildim, biri oradan hamburger hazırlamanı istiyor biri patates girmeni istiyor biri aşağıdan dondurma vs. getirmeni istiyor ter içinde hangi birini yapacağını şaşırıyosun, bir de oradan hızlan diye sesleniyor sanki makineyiz.

Vermişler bir de üstüne yarım saat mola.

Vermişler bir de üstüne yarım saat mola.

Ben 15 Temmuz'da çıktım dayanamadığım için.

Tam da bu gün servise bir kamyon geldi. Motorcu aradan geçmeye çalışırken kontrolü kaybedip karşıdaki kamyonun sol ön tekerine çarpmış. O kadar sert çarpmış ki sol ön rot kolu ve rot başını parçalamış, çocuğun sigortası yok ve şu an hayat mücadelesi veriyor. Biz aracı görünce çocuk öldü sanmıştık ama şoför yaşıyor dediğinde şaşırdık. İyileşse bile sigortası olmadığı için masrafı ödemek zorunda kalacak ve az bir miktar değil. Sigortalı olsan bile tehlikeli bir iş olmasına rağmen sigortasız kurye olmak mı? Asla önermem.

Tam da bugün servise bir kamyon geldi. Motorcu aradan geçmeye çalışırken kontrolü kaybedip karşıdaki kamyonun sol ön tekerine çarpmış. O kadar sert çarpmış ki sol ön rot kolu ve rot başını parçalamış, çocuğun sigortası yok ve şu an hayat mücadelesi veriyor. Biz aracı görünce çocuk öldü sanmıştık ama şoför yaşıyor dediğinde şaşırdık. İyileşse bile sigortası olmadığı için masrafı ödemek zorunda kalacak ve az bir miktar değil. Sigortalı olsan bile tehlikeli bir iş olmasına rağmen sigortasız kurye olmak mı? Asla önermem.

Kötü olmuş 😕

Hocam ben 3 haftadan fazla çalıştım ama dayanılmıyor gerçekten sizin şube nasıldı?
Normalde mutfak kısmında klima oluyormuş bizimkinde yoktu.
En büyük sebebi aşırı sıcaktan dolayı çıkmamın.

Bizimkinde klima var ama 6'dan sonra çalışmıyor klima bozulmuş, beni de ikidir kapanışa attılar zaten 17'den gece 2'ye, akşam saatleri olduğu için sürekli sipariş geliyor sürekli paket geliyor suyum çıktı yani.

@ozguven_askim Hocam ben mesaj atıp bir daha işe gitmesem bir şey olur mu gerçekten aç kalınmadıkça yapılacak iş değil, bugün bir de akşam saatlerinde restoranda 3 kişiyiz 2 kişi önde arkada ben, ben hem sandviçe hem buttera bakmaya çalışıyorum ter içinde, öndeki kız telefonda mesajlaşıyor, benim iyice zoruma gitti artık yeter vallahi.

Son düzenleme:
Bizimkinde klima var ama 6'dan sonra çalışmıyor klima bozulmuş, beni de ikidir kapanışa attılar zaten 17'den gece 2'ye, akşam saatleri olduğu için sürekli sipariş geliyor sürekli paket geliyor suyum çıktı yani.

Anladım. Bizimkinde paket yoktu.

@ozguven_askim hocam ben mesaj atıp bir daha işe gitmesem bir şey olur mu gerçekten aç kalınmadıkça yapılacak iş değil, bugün bir de akşam saatlerinde restoranda 3 kişiyiz 2 kişi önde arkada ben, ben hem sandviçe hem buttera bakmaya çalışıyorum ter içinde, öndeki kız telefonda mesajlaşıyor, benim iyice zoruma gitti artık yeter vallahi.

Öyle bir şey yapmayın bildiğim kadarıyla sizi işe gelmemekten falan çıkarmış gibi gösteriyorlar. Gidin istifa vermek istiyorum deyin sebep belirtmeyin. İhbar süresi vs söylerse 2 aylık deneme sürecinde istediğiniz zaman istifanızı verebiliyorsunuz.

Anladım. Bizimkinde paket yoktu.

Öyle bir şey yapmayın bildiğim kadarıyla sizi işe gelmemekten falan çıkarmış gibi gösteriyorlar. Gidin istifa vermek istiyorum deyin sebep belirtmeyin. İhbar süresi vs söylerse 2 aylık deneme sürecinde istediğiniz zaman istifanızı verebiliyorsunuz.

Hocam bunun sicile kötü etkisi mi olur yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı