SLIMSHADYX
Hectopat
Liseden menzun oldum, 18 yaşındayım ve sigortam yok şu anda. Cildiyeye gitmek istiyorum. Nasıl bir ücret çıkar?
Liseden menzun oldum, 18 yaşındayım ve sigortam yok şu anda. Cildiyeye gitmek istiyorum. Nasıl bir ücret çıkar?
Nasıl bir istisna acaba ? Ortalama fiyat veremez misinizHastaneye göre değişir ayrıca cildiye de istisna vardı sanırsam sigorta için.
Nasıl bir istisna acaba? Ortalama fiyat veremez misiniz?
Hayır, gözeneklerim belli oluyor. Ona kasten ilaç veyahut krem yazmalarını isteyeceğim. Şimdi randevu alsam ücretsiz şekilde gidebiliyorum mu demek acaba ?@Slımshadyx itiraz edebilirsin 20 yaşına kadar annen babandan yararlanirsin.
@SLIMSHADYX cildiyeye sac için mi gidiyorsun ?
Hayır, gözeneklerim belli oluyor. Ona kasten ilaç veyahut krem yazmalarını isteyeceğim. Şimdi randevu alsam ücretsiz şekilde gidebiliyorum mu demek acaba?
Müstehaktır, provizyon alabilir yazıyore-Devlet'in varsa gir spas yaz orada müstahak yazıyorsa ücretsiz başka bir şey yazıyorsa parayla bakılırsın bende gittim 300 küsur para verdim.
Müstahaktır, provizyon alabilir yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.