Şık akıllı saat önerisi

murat98

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle bütçemde sıkıntı yok 7000 lira civarına da çıkarım ama bir saate o kadar para vermek istemiyorum açıkçası. Bu sebeple Huawei GT 3 veya Pro modelini düşünüyorum. Aynı zamanda Apple Watch SE saati de bu fiyat bandında alınabilir bir ürün ama çok pahalı ve pil ömrü çok kısa. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl bir tercih yapmalıyım? Şimdiden çok teşekkür ederim...

Öncelikle bütçemde sıkıntı yok 7000 lira civarına da çıkarım ama bir saate o kadar para vermek istemiyorum açıkçası. Bu sebeple Huawei GT 3 veya Pro modelini düşünüyorum. Aynı zamanda Apple Watch SE saati de bu fiyat bandında alınabilir bir ürün ama çok pahalı ve pil ömrü çok kısa. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl bir tercih yapmalıyım? Şimdiden çok teşekkür ederim...

Hazır bana da önerebilir misiniz uygun fiyatlı.

Apple Watch 7 almak yerine SE almak çok büyük bir hata olur, Apple watch görünüşü seviyorsanız ve Telefonunuz İphone ise Apple Watch 7 düşünülebilir. Fiyatı 8K maalesef zam gelmiş :c
1672857814197.png

Şık akıllı saat deyince başa Huawei'yi koyarım. Watch GT 3 serisi ya da fiyattan daha çok kısmak isterseniz Watch GT 2 serisi alabilirsiniz. Birçok kişi Apple Watch önermiş ama onlar daha çok sportif tasarıma sahip.

Onun dışında uzun pil ömrü istiyorsanız ve Apple Watch'un bazı ekstra özelliklerinden faydalanmayacaksanız da Huawei Watch GT serisi almak en mantıklısı.

Son düzenleme:
Şık akıllı saat deyince başa Huawei'yi koyarım. Watch GT 3 serisi ya da fiyattan daha çok kısmak isterseniz Watch GT 2 serisi alabilirsiniz. Birçok kişi Apple Watch önermiş ama onlar daha çok sportif tasarıma sahip.

Onun dışında uzun pil ömrü istiyorsanız ve Apple Watch'un bazı ekstra özelliklerinden faydalanmayacaksanız da Huawei Watch GT serisi almak en mantıklısı.

Vallahi hocam öyle her gün spor yapmam ilk defa akıllı saat alacağım. Uzun ömürlü ve şık olmalı iPhone 12 Pro Max'im var. Ve ekstra özellikten kastınız nedir? Biraz daha açabilir misiniz?

Apple Watch 7 almak yerine SE almak çok büyük bir hata olur, Apple Watch görünüşü seviyorsanız ve telefonunuz iPhone ise Apple Watch 7 düşünülebilir. Fiyatı 8K maalesef zam gelmiş: C
Eki Görüntüle 1622979

8000 çok hocam. Saat yahu 8000 çok büyük bir rakam. Hocam bir de Huawei 4000 bu saat 8000 yarı fiyatına bakıldığı zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı