Çözüldü Sık sık hard reset yapmanın IPad'e zararları var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ArdaReis00

Decapat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Merhaba,

Son zamanlarda IPad'imi bazı sorunlar nedeniyle sık sık hard reset işlemi yapıyorum. Ancak bu işlemin cihaza uzun vadede zarar verip vermeyeceği konusunda endişelerim var. Hard reset işlemi, donanım veya yazılım açısından bir probleme yol açar mı? Cihazın performansını, pil ömrünü ya da diğer bileşenlerini olumsuz etkiler mi? Bu konuda bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim!

Çözüm
Sorun olmaz, donanımsal bir işlem yok sonuçta sadece yazılımsal olarak sıfırlıyorsunuz.
Sorun olmaz, donanımsal bir işlem yok sonuçta sadece yazılımsal olarak sıfırlıyorsunuz.

Çözüm

Tamamdır teşekkür ederim bir arkadaşım hard reset atarken okuma yazma hızlarının çok fazla kullanıldığı için cihazın zamanla yavaşlar demişti o yüzden sordum.

Tamamdır teşekkür ederim bir arkadaşım hard reset atarken okuma yazma hızlarının çok fazla kullanıldığı için cihazın zamanla yavaşlar demişti o yüzden sordum.

Tablet ve telefonların format işlemini bilgisayarlardaki gibi sanıyor büyük ihtimal.
Mobil cihazlarda format atarken data kısmı hızlıca silinip geçilir sadece, sistem dosyalarına dokunulmaz.
Hızlıca silinip geçmede de doğru düzgün okuma yazma olmuyor zaten, bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…