cagataymy
Kilopat
pangpd.sys
ne emin değilim. Hitman Pro ile güvenli modda tarama yapın. Buna ait uygulama varsa silin. Palo Alto Networks ile ilgili galiba. MalwareBytes yüzünden mavi ekran almışsınız. Silin.
pangpd.sys
ne emin değilim. Hitman Pro ile güvenli modda tarama yapın. Buna ait uygulama varsa silin. Palo Alto Networks ile ilgili galiba.
MSI'a ait yazılımları kaldır. Çipset, ağ kartı ve ses sürücünü güncelle.
SYS onarımı yapın.
Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
Tamamdır. MSI yazılımı belki BIOS güncelleme yazılımı vs. olabilir.
MalwareBytes'ı da kaldırın kesinlikle. Tekrar mavi ekran alırsanız yazarsınız. Almazsanız da güncelleme yaparsınız. İyi günler.
Tamamdır. MSI yazılımı belki BIOS güncelleme yazılımı vs. olabilir.
MalwareBytes'ı da kaldırın kesinlikle. Tekrar mavi ekran alırsanız yazarsınız. Almazsanız da güncelleme yaparsınız. İyi günler.
Akabinde sfc /scannow komutunu çalıştır restart atMerhaba,
Bir süredir bilgisayarımda mavi ekran hataları ile boğuşuyorum. Harddisk, RAM testleri yaptım sorun bulunamadı daha sonra format attım düzelmedi en son dün tekrar temiz bir format attım cihaza ama bu sefer de cihaz açılırken mavi ekran hatası verdi ki bunu daha önce de yapıyordu. Bu konu hakkında minidump dosyasını paylaşıyorum yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Minidump - Google Drive
İlginiz için teşekkür ederim. Bugün açılışta mavi ekran vermedi tekrarlaması durumunda adımlarınızı deneyeceğim. Kusura bakmayın her dokunduğumda bir şey çıktığından korkar oldum artık ondan şimdi denemiyorum. Tekrar teşekkür ederim yardımınız için.Komut satırını yönetici olarak başlat(CMD) şu kodları yaz.
- sc config cldflt start=disabled
- sc stop cldflt
Akabinde sfc /scannow komutunu çalıştır restart at
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.