Sıkça alınan mavi ekran hataları

cagataymy

Kilopat
Merhaba,

Windows 10 işletim sistemine sahibim ve son zamanlarda günde 1-2 kez mutlaka mavi ekran hatası alıyorum. Bu konu hakkında desteklerinizi rica ediyorum. Son 3 hatanın Minidump dosyası aşağıdaki gibidir.
Minidump

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Asus yazılımları hala duruyor, çift konu da açmışssn, konular karışmış ilerlemiş. Bundan sonra başkaları devam eder artık.

Merhaba teşekkür ederim cevabınız için. Ben size attığım ekran görüntüsünde görünen tüm yazılımları kaldırdım ama siz söyleyince tekrar baktığımda ROG GLADIUS II ORIGIN olarak bir yazılım daha gözüküyor bunu atlamışım şimdi onu da kaldırıyorum teşekkür ederim desteğiniz için.

Çift konu olayını da anlamadım bir arkadaşımız çok fazla konu açtığım için hepsini birleştirmiş sanırım. Tek tek açma sebebim de aynı konu altına yazdığımda göremiyor arkadaşlar diye çünkü hepsi en son havada askıda kalıyordu Çözüldü seçtiklerim hariç. Yine de bir kural hatası yaptıysam kusura bakmayın dikkatli olurum.
Tekrar Merhaba,

İşletim sistemimin yüklü olduğu SSD iptal ederek M2 tarafına yeni bir işletim sistemi kurdum şuan tek o var depolama olarak. Ram testlerim zaten yukarıda ama bugün yine 3 tane mavi ekran hatası aldım. Minidump dosyalarını paylaşıyorum kontrol edebilir misiniz ? Minidump

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı