Sıkça alınan mavi ekran hataları

cagataymy

Kilopat
Merhaba,

Windows 10 işletim sistemine sahibim ve son zamanlarda günde 1-2 kez mutlaka mavi ekran hatası alıyorum. Bu konu hakkında desteklerinizi rica ediyorum. Son 3 hatanın Minidump dosyası aşağıdaki gibidir.
Minidump

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Senin sürücün bir tık eski galiba.

En yeni sürücü burada mevcut.

Eki Görüntüle 921152
Senin sürücün 461.40 sürümü.

İşte burada kafam karışıyor siteden manuel arattığım zaman gelen 461.40 ama Geforge Experence üzerinde de sizin attığınız sürücünün güncel olduğunu ve indirmemi istiyor. Ben burada takıldım sitede neden manuel ararken gelmiyor bu önerdiği sürücü sürümü beta mı oda hata verir mi diye. Ama siz uygun olan bu diyorsanız güncelliyorum.

1615683910444.png

1615683943172.png

Günaydın,

Az önce cihazı açtığımda BIOS ekranından sonra Windows logosu geldi ve tam o geçerken mavi ekran yedim. Minidump dosyası almamış ama işletim sistemi başlamadığı için sanırım.

Ekran kartı sürücünü güncelle. Sorun yaşarsanız bir düşük sürüme tekrar geçersiniz.

Direkt açılışta verdiyse hızlı başlatma yüzüne olmuş olabilir. Sadece tahmin ederek söylüyorum.

Ekran kartı sürücünü güncelle. Sorun yaşarsanız bir düşük sürüme tekrar geçersiniz.

Direkt açılışta verdiyse hızlı başlatma yüzüne olmuş olabilir. Sadece tahmin ederek söylüyorum.
Ekran kartını güncelledim ve dediğiniz gibi hızlı başlatmayı kapattım bundan sonrasında yaşanacak bir durum olursa yazarım teşekkür ederim sağlıklı günler.

Merhaba,

Cihazı 2 gündür sadece 4-5 saat dinlendirerek aktif şekilde çalıştırdım ve mavi ekran hatası ile karşılaşmadım. Tüm destekleriniz için tekrar teşekkür ederim bir sorun olursa başınızı ağrıtırım :)

Sağlıklı günler dilerim.
Günaydın,

Ne yazık ki az önce pc açtıktan sonra chrome girdim 2 kere kendi kendine kapandı google chrome ve en sonunda mavi ekran hatası aldım. Müsait olursan bir bakabilir misin ? @283156

Minidump

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı