Sıkıldık Artık Technopat !

Bu başlıklar her zaman açılır, subjektif olan bir ürünü beğenmeyenler her zaman olacaktır... Technopat ne Recep Baltaş'tan, ne de Ali Güngör'den ibarettir. Videoları beğenmeme sebebiniz bu kişileri aramak ise, kesinlikle 3-4 yıllık bir takipçi değilsiniz. Benim gözlerim Berker Güngör'ü arıyor ama kendisini videolarda göremesem de ürerilen kaliteli içeriği beğeniyorum.

Teknoloji konusu size sıkıcı geliyor olabilir, ben kitap incelemelerini kafa ayarlarını ve teknolojik ürün incelemelerini de büyük bir ilgiyle izliyorum. İlginiz kaybolduysa hevesiniz bitmiş olabilir. Bununla beraber, videolarda değişiklik olması gayet doğal. Özellikle dizüstü bilgisayar incelemelerini kısaltmaları benim hoşuma gitti zira zamanında 70 dakika süren incelemeler vardı. Bu değişimin sonucu sıradanlaşmak olmayacaktır çünkü şu an "sıradan" dediğiniz kanallar samimi olmak adına videoda maymunluk yapıp teknik bilgi konusunda sıfır videolar çeken kanallardır. Sırf reklam koymak için 10.01 dakikalık video çeken kanallardır.

Technopat önceden böyle değildi, hayatın getirdiği değişimin sonucunda da böyle olmayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli içerik üreten kanalların diğerlerine oranla daha az izlendiği gibi bir gerçek var ortada.
Bizler de okla telefon dayanıklılık testi yapıp beğeni mi kassak biraz :)

Ben memnunum şahsen. Technopat gibi düzgün içerik üretici teknoloji siteleri zor bulunuyor... Bu yüzden burayı seviyoruz ve severek takip ediyoruz... Ayrıca insanlara sıkıcı gelmesinin sebebi telefonu okla delip, işlemci üzerinde sucuk pişirmedikleri için herhalde...;)

Son düzenleyen: Moderatör:
"Ofiste yapılabilecek en iyi 10 eşek şakası!" yeni videonun başlığı böyle mi olmalı? :) Tüm bu sıkılmayı / rehaveti rahat battı olarak görüyorum. Elde her türlü bilgiyi edinebileceğiniz bir kaynak olunca "mehh" oldu.

Burada kastedilen saçma sapan içeriklerle 8-14 yaş arası küfürbaz ergenlerin ilgisini çekmek değil yalnız:) Şu ok ve ekran örneğini verip durmayın lütfen, eğer öyle bir şey yapsa Technopat, bu ortamdan ilk uzaklaşacak olanlar da yine bizleriz. Yani "sıkıldık, o yüzden telefona ok atsın Recep Baltaş, Ali güngör'de üzerinde sucuk pişirsin" demiyoruz. Sadece 1-2 sene öncesine kadar var olan o heyecanı istiyoruz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı