Bu başlıklar her zaman açılır, subjektif olan bir ürünü beğenmeyenler her zaman olacaktır... Technopat ne Recep Baltaş'tan, ne de Ali Güngör'den ibarettir. Videoları beğenmeme sebebiniz bu kişileri aramak ise, kesinlikle 3-4 yıllık bir takipçi değilsiniz. Benim gözlerim Berker Güngör'ü arıyor ama kendisini videolarda göremesem de ürerilen kaliteli içeriği beğeniyorum.
Teknoloji konusu size sıkıcı geliyor olabilir, ben kitap incelemelerini kafa ayarlarını ve teknolojik ürün incelemelerini de büyük bir ilgiyle izliyorum. İlginiz kaybolduysa hevesiniz bitmiş olabilir. Bununla beraber, videolarda değişiklik olması gayet doğal. Özellikle dizüstü bilgisayar incelemelerini kısaltmaları benim hoşuma gitti zira zamanında 70 dakika süren incelemeler vardı. Bu değişimin sonucu sıradanlaşmak olmayacaktır çünkü şu an "sıradan" dediğiniz kanallar samimi olmak adına videoda maymunluk yapıp teknik bilgi konusunda sıfır videolar çeken kanallardır. Sırf reklam koymak için 10.01 dakikalık video çeken kanallardır.
Technopat önceden böyle değildi, hayatın getirdiği değişimin sonucunda da böyle olmayacaktır.