Technopat Ali'siz İnceleme Yapan Recep Baltaş

Ekran Alıntısı.PNG

Severek ve ilgiyle takip ettiğim Technopat kanalında Recep Baltaş ilk defa Ali Güngör olmadan inceleme yapmıştır ve buna da video içinde ufak bir hareketle gönderme yapar. Ben de ona karşılık dayanamayıp bu jesti yaptım. ^^ İyi seyirler efenim.

"Göynüm hep seni arıyor neredesin sen?"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda geçen inceleme konusuna ait video:

(MSI RX 580 Gaming X 8GB):
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dostum aklımda geldi bir daha izleyeyim dedim ama video kaldırılmış. Tekrar yükleyebilir misin?

Tekrar merhaba arkadaşlar, Youtube kanalım aylar önce çok saçma bir biçimde ihtar veya uyarı almadan kapatıldı. Yedeği olmayan o kadar video da çöpe gitti haliyle. Güzel bir dil ile yardım talebinde bulunmama rağmen umursanmadı. Bundan bir kaç hafta sonra da o gmail ile Youtube' a girişim engellendi.. Hevesim kırılmıştı haliyle bir süre sessiz kaldım, yakın zamanda arkadaşın gazıyla tekrar açtım kanalımı ve bu güzel videoyu yedek dosyalarımın içinde buldum. Konuyu düzeltme yetkim yok şuan da o yüzden yerine koyamıyorum. Buraya paylaşıyorum buradan izleyebilirsiniz. Normalde yapacağım şey değildir ama bu olanlardan sonra gerçekten moralim bozuldu ve hevesim kırıldı. Videoyu izledikten sonra destek amaçlı beğeni atabilirseniz bu beni çok mutlu eder :) Hızlı bir şekilde büyüyüp sorgusuz sualsiz kapatılamayacak bir kanal haline gelmek istiyorum. Bu satıra kadar okuduğunuz için teşekkür ederek kendi editleyip montajladığım videoyla sizleri baş başa bırakıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı