Cosecx
Picopat
Daha fazla  

Eğitim sisteminin rayına oturmamasından, aile baskılarından, bütün gün oturup ders çalışmaktan, kilo almaktan, sinirlenmekten, sevememekten, sevilmemekten, ihtiyacımızı karşılayacak bir bilgisayar alamamaktan, ekonomiden, toplumdan, insanların dini çıkar için kullanmasından, bütün gün test kitaplarına bakıp belimi ağırmasından, başımın ağırımasından, stres atıp oyun oynayacak bir bilgisayarımın olmamasından, hayattımın düzensiz olmasından, belirsiz ülke politiklarından, koyun aklından farkı olmayan seçmenlerden, tüp kuyruğunda bekledik deyip ülkenin kaderine yön veren dayılardan, gelecek kaygısından, parasızlıktan, gençliğimi bu boş derslere vermekten artık çok sıkıldım. Tamamen bir mağranın içinde yaşıyorum, bir insan dışarıya çıktığı için sevinebilir mi ya?
Bıktım artık, bıktım yeter ya! Nedir bu çektiğimiz çile anlamış değilim?
Buna rağmen ileride işsiz kalma korkusu, sınavda başaramama korkusu ve stres. Cidden değer miydi gençlere yaşattığınız bu şeyler?
Allah sonumuzu hayır etsin.

Bıktım artık, bıktım yeter ya! Nedir bu çektiğimiz çile anlamış değilim?
Buna rağmen ileride işsiz kalma korkusu, sınavda başaramama korkusu ve stres. Cidden değer miydi gençlere yaşattığınız bu şeyler?
Allah sonumuzu hayır etsin.