Sıkıldım artık

Cosecx

Picopat
Daha fazla  
Eğitim sisteminin rayına oturmamasından, aile baskılarından, bütün gün oturup ders çalışmaktan, kilo almaktan, sinirlenmekten, sevememekten, sevilmemekten, ihtiyacımızı karşılayacak bir bilgisayar alamamaktan, ekonomiden, toplumdan, insanların dini çıkar için kullanmasından, bütün gün test kitaplarına bakıp belimi ağırmasından, başımın ağırımasından, stres atıp oyun oynayacak bir bilgisayarımın olmamasından, hayattımın düzensiz olmasından, belirsiz ülke politiklarından, koyun aklından farkı olmayan seçmenlerden, tüp kuyruğunda bekledik deyip ülkenin kaderine yön veren dayılardan, gelecek kaygısından, parasızlıktan, gençliğimi bu boş derslere vermekten artık çok sıkıldım. Tamamen bir mağranın içinde yaşıyorum, bir insan dışarıya çıktığı için sevinebilir mi ya?
Bıktım artık, bıktım yeter ya! Nedir bu çektiğimiz çile anlamış değilim?
Buna rağmen ileride işsiz kalma korkusu, sınavda başaramama korkusu ve stres. Cidden değer miydi gençlere yaşattığınız bu şeyler?
Allah sonumuzu hayır etsin.

WhatsApp Image 2021-06-07 at 00.57.24.jpeg

WhatsApp Image 2021-06-07 at 00.57.25 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-06-07 at 00.57.25 (2).jpeg

WhatsApp Image 2021-06-07 at 00.57.25 (3).jpeg

WhatsApp Image 2021-06-07 at 00.57.25.jpeg

Eğitim sisteminin rayına oturmamasından, aile baskılarından, bütün gün oturup ders çalışmaktan, kilo almaktan, sinirlenmekten, sevememekten, sevilmemekten, ihtiyacımızı karşılayacak bir bilgisayar alamamaktan, ekonomiden, toplumdan, insanların dini çıkar için kullanmasından, bütün gün test kitaplarına bakıp belimi ağırmasından, başımın ağırımasından, stres atıp oyun oynayacak bir bilgisayarımın olmamasından, hayattımın düzensiz olmasından, belirsiz ülke politiklarından, koyun aklından farkı olmayan seçmenlerden, tüp kuyruğunda bekledik deyip ülkenin kaderine yön veren dayılardan, gelecek kaygısından, parasızlıktan, gençliğimi bu boş derslere vermekten artık çok sıkıldım. Tamamen bir mağranın içinde yaşıyorum, bir insan dışarıya çıktığı için sevinebilir mi ya?
Bıktım artık, bıktım yeter ya! Nedir bu çektiğimiz çile anlamış değilim?
Buna rağmen ileride işsiz kalma korkusu, sınavda başaramama korkusu ve stres. Cidden değer miydi gençlere yaşattığınız bu şeyler?
Allah sonumuzu hayır etsin.

Eki Görüntüle 1058704

Eki Görüntüle 1058705

Eki Görüntüle 1058706

Eki Görüntüle 1058707

Eki Görüntüle 1058708
Yaşadıkların gayet normal şu an öğrencilerin (ben de dahil) %99'u aynı durumda o yüzden merak etme yalnız değilsin :)

Bir an tek olduğumu sanmıştım 🤣

Tek değilsiniz hocam.

Az kaldı, hepimiz yakında güzel günler göreceğiz. Biraz sabredin.

İnşallah amin.

Her şeye rağmen şükretmek lazım.

Her şeye rağmen gülümse :)

Yaşadıkların gayet normal şu an öğrencilerin (ben de dahil) %99'u aynı durumda o yüzden merak etme yalnız değilsin :)

Eşikten düşenin hâlini eşikten düşen anlar. Sağ ol hocam.

Hocam, vallahi sıkıldım. Harbiden yeter ya. Bir bilgisayar alma hayalini kurdum stok az ve gittikçe daha da alamaz oluyorum. Sizin derdiniz ile aynı olmasa bile benimki bu.

Salgın ve sınavlar üst üste geldi, bu süreçte olan 8 ve 12. sınıflara oldu 😔
Umarım bir an önce biter şu durumlar. Çünkü, hiçbirimiz daha fazla dayanamayacağız. Psikolojim altüst oldu artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı